BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 431 20 25 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Divinitá Original – rjave morske alge (60 kapsul)

Hiter pregled

Divinitá je prebiotično organsko in naravno prehransko dopolnilo na osnovi rjavih morskih alg (Ascophyllum Nodusum) in je edino probiotično prehransko dopolnilo, ki vsebuje vse naravne minerale in hranilne snovi.


Divinita Original je  popolno prebiotično organsko dopolnilo iz rjavih morskih alg. Struktura delcev, ki je v prahu, znatno poveča učinkovitost izdelka.

Redna Cena: 17,90 €

Dostopnost: Ni na zalogi


Podrobnosti

Skrivnost odklenjene celične strukture rjavih morskih alg in koristne prebiotične vsebine, do katere ima telo dostop, popolnoma spremeni pomen in delovanje prehranskih dopolnil. Vrhunska prebiotična hranilna vsebnost z oligosaharidi je primerna za trajno vsakodnevno uporabo in izboljšana z Divinitá tehnologijo™, ki preseže delovanje produktov na današnjem trgu.

Prebiotiki nudijo široko paleto koristnih učinkov.

Vzemite 2 x 1 kapsulo dnevno pred obrokom z zadostno količino tekočine.

Redno uživanje Divinitá alg Ascophyllum nodosum je varno in nežno.

Kontraindikacij in povzročiteljev alergij ni.

ZNOTRAJ ČISTIH VODA NORVEŠKEGA MORJA

Po letih raziskav in razvoja, smo odklenili celice Ascophyllum nodosum, rjave morske alge, ki raste samo na obali Norveškega in Škotskega morja, kjer je voda izredno čista, z vidljivostjo najmanj 5 metrov, brez onesnaževanja in radionuklidov.

Ascophyllum nodosum rjave morske alge so divje arktične alge imenovana tudi norveški kelp. Razprostirajo se na obsežnem območju Škotske ter od laponske obale do Norveške na otočju Lofoten. Nahajajo se v relativno plitvi vodi in žanjejo izključno poleti iz mladih rastlin divje arktične alge.

EDINSTVEN PREHRANSKI SPEKTER HRANILNIH SNOVI PRIMEREN ZA DOLGOROČNO IN VSAKDANJO UPORABO

Uravnoteženost hranil, mikrobov in encimov, zagotavlja temelj za boljšo učinkovitost pretvarjanja beljakovin in drugih hranilnih snovi iz vsakodnevne prehrane.

Osnovne hranilne snovi so tiste, ki jih je potrebno dobiti s hrano ker jih človeško telo ne more proizvajati samo ali jih ne proizvaja v zadostnih količinah za normalno prebavo in obnavljanje; ponavadi so to določene aminokisline, maščobe, vitamini in minerali.

Dodatne informacije

Članki

Pomoč norveškega kelpa

Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje