BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

DMSO gel 70 % z aloe vera (115 ml)

Hiter pregled

70-odstotni DMSO gel 99,99-odstotne čistosti nanašamo na kožo (ni za uživanje). To je najčistejša oblika DMSO v Evropi, brezbarvna tekočina farmacevtske kakovosti. Ta koncentracija gela je primerna tudi za mešanje z vitamini, minerali, eteričnimi olji za zmanjšuje bolečine. Idealna je za vse probleme s kitami, ligamenti, živci, kostmi in za vsa področja telesa, kjer je vsebnost vode manjša.


DMSO izboljša prekrvitev, zato se lahko po nanosu gela pojavi draženje kože, kot so toplota, srbečica, srbenje. Aloja te učinke ublaži.


Ko uporabljamo DMSO na koži, mora biti ta čista. Nanašamo ga s čistimi rokami, naravnim čopičem, bombažno krpo ali vato. Ne uporabljamo pa gumijastih rokavic. Če ga nanašamo z rokami, ne imejmo nalakiranih nohtov. Ko uporabljamo DMSO, ne pijemo alkohola, saj DMSO okrepi njegov učinek.


Ob nakupu prejmete še brošuro »DMSO – naravna prva pomoč«, ki vsebuje navodila za uporabo pri posamičnih težavah ter osnovne informacije o DMSO, njegovi kemični strukturi in načelih delovanja.

Podrobnosti

Sestavine: DMSO – Dimethyl Sulfoxide (CH₃)₂SO, 99,99 % čistost, 70 % gel, aloe vera, Carbopol, demineralizirana voda

Neto količina: 115 ml

Steklena embalaža

Dodatne informacije

Članki

Odžene bolečine, prepreči vnetje

Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje