BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Domače zdravljenje hišnih ljubljenčkov

Hiter pregled

Ob zdravljenju naših živali se z njimi zbližamo ter izboljšamo njihovo splošno počutje. V knjigi so opisani trije načini zdravljenja hišnih ljubljenčkov: polaganje rok, zdravljenje z diskom Polarix in zdravljenje s kristali oziroma kamni.

Podrobnosti

Avtorica: Bara Hieng
Založba: ARA založba
Format: 12,5 × 19,5 cm
Obseg: 208 strani
Vezava: broširano

Zdravljenje živali nam omogoča, da se z njimi zbližamo, izboljšamo njihovo splošno počutje in jim omogočimo mir v času, ko to potrebujejo. V knjigi so opisani trije načini zdravljenja, ki jih avtorica Bara Hieng, magistra biotehnoloških znanosti, sama uporablja pri svojih hišnih ljubljenčkih: polaganje rok, zdravljenje z diskom Polarix in zdravljenje s kristali oziroma kamni.

Zdravljenje je presenetljivo lahko, ko se zanj odločimo. Živali vedo, kaj to je in od kod to prihaja, saj so one same veliki zdravilci. Avtorica pravi:

»Nikoli nisem naletela na nobeno žival, ki ne bi bila odprta za zdravljenje. V sorodstvu z nami imajo živali moč in modrost, da drugi druge potrebujemo za izpolnitev naše usode. Seveda nam tudi veliko ponudijo za izboljšanje našega življenja v vsakdanjiku. Ko je povezava vzpostavljena, je povezava zdravilne energije trajna in tvori najmočnejšo možno vez med živaljo in človekom.«

Dodatne informacije

Članki

Pomoč za posvojeno žival

Hišni ljubljenčki so zdravilo

Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje

Priporočamo vam še