BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Enciklopedija misli, 1. zvezek

Hiter pregled

Prvi zvezek Enciklopedije misli je zbirka več kot osem tisoč izbranih misli, ki jih v življenju nihče ne bi smel zamuditi. Povzema večino najpomembnejših misli, torej trditev, spoznanj, ugotovitev, nasvetov, navodil, maksim in mnenj iz vse zgodovine človeštva od antike pa vse do danes.

Podrobnosti

Avtor: Peter Amalietti
Založba: Amalietti & Amalietti
Obseg: 400 strani
Format: 17 × 24 cm
Vezava: trda

To velikansko in bogato zakladnico vzvišenih misli ljudi, ki so videli dlje, bolje in globlje in so obenem znali to tudi ustrezno ubesediti, je avtor sestavljal kar petdeset let. Je pa ta knjiga obenem tudi biblioterapevtski priročnik oziroma čarobna paličica, ki lahko vaše črne misli odžene kakor veter oblake. Večina misli so starodavni in preizkušeni arhetipi, ki s svojo popolno zgradbo in sporočilom umirijo človekov razburjeni in vznemirjeni razum. Zato je ta knjiga tudi zmagovito orožje v boju z negativno mislijo, nič manj pa tudi pomembno orodje izobraževanja in preiskovanja sveta, kot tudi spoznavanja zakladov sveta misli in kulturne dediščine človeštva.

Knjiga je razdeljena na petindvajset tematskih sklopov: Aforizmi, Besede, Blaginja, Bogastvo, Boj, Budnost, Cilj, Čas, Čast, Čistoča, Človečnost, Človek, Človeštvo, Dao, Dejavnost, Delo, Denar, Dobro, Dobrota, Družina, Duh, Duša, Genij, Glasba in Govor.

Dodatne informacije

Članki

Biblioterapija za vsak dan

Proizvajalec Založba Amalietti&Amalietti
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje