BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Enciklopedija misli (2. zvezek)

Hiter pregled

»Enciklopedija misli« je prečiščena zbirka tisočih izbranih misli, ki jih v življenju nihče ne bi smel zamuditi. Povzema večino najpomembnejših misli, torej trditev, spoznanj, ugotovitev, nasvetov, navodil, maksim in mnenj, iz vse zgodovine človeštva od antike pa vse do danes. To velikansko in bogato zakladnico vzvišenih misli ljudi, ki so videli dlje, bolje in globlje in so obenem znali to tudi ustrezno ubesediti, je avtor sestavljal kar petdeset let.


Knjiga je obenem tudi biblioterapevtski priročnik oziroma čarobna paličica, ki lahko vaše črne misli odžene kakor veter oblake, da bo tudi v vaši duševni kamrici zasijala blagodejna sončna svetloba. Ker pravzaprav misel misli misleca, mora človek, enako kot sicer pospravi svojo sobo, pospraviti tudi svoje misli in pomesti proč vse negativne misli s pomočjo pozitivnih misli. Večina misli, ki sestavljajo to enciklopedijo, so starodavni in preizkušeni arhetipi, ki s svojo popolno zgradbo in sporočilom umirijo človekov razburjeni in vznemirjeni razum. Zato je ta knjiga tudi zmagovito orožje pri boju z negativno mislijo, nič manj pa tudi pomembno orodje izobraževanja in preiskovanja sveta, kot tudi spoznavanja zakladov sveta misli in kulturne dediščine človeštva.


Ta biblioterapevtski priročnik, drugi po vrsti, vsebuje misli in pregovore, razdeljene na triindvajset tematskih sklopov, od H do S: Hvala, Knjiga, Krepost, Lepo, Ljubezen, Ljudje, Maksime, Mir, Misel, Mladost, Moč, Modrost, Narava, Oblast, Odnosi, Osebnost, Plemenitost, Pogum, Politika, Pravica, Prijateljstvo, Resnica, Smrt.

Podrobnosti

Avtor: Peter Amalietti

Založba: Amalietti & Amalietti

Obseg: 419 strani

Format: 17 × 24 cm

Vezava: trda

Dodatne informacije

Članki

Biblioterapija za vsak dan

Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje