BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 431 20 25 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Erbenobili »DMG gold« – za krepitev imunskega in živčnega sistema (50 ml)

Hiter pregled

Prehransko dopolnilo s podporo duševnemu in telesnemu zdravju pomaga pri delovanju živčnega in imunskega sistema. Prav tako opravlja pomembno antioksidativno funkcijo z zaščito organizma pred prostimi radikali.


Poleg rastlinskega zlata vsebuje trimetilglicin ali TMG, ki varuje genetski sistem, da se celice ne izrodijo v rakave, iz telesa odpravlja težke kovine in strupene kemikalije, ki v sodobnem času zaidejo v naše telo s čistili, kozmetiko in industrijsko predelano hrano. Zmanjšuje tveganje za srčne bolezni in mnoge druge bolezni.


Inozitol vpliva na optimizacijo v možganih, poveča gostoto serotoninskih in dopaminskih receptorjev. Serotonin je hormon občutka ugodja in sreče, dopamin pa nagrajuje z dobrim počutjem v lastni koži. Inozitol izboljša koncentracijo, osredotočenost, motivacijo in spomin.


Naravni B-vitamini (B1 ali tiamin, B2 ali riboflavin, B3 ali niacin, B6, B9 ali folat in B12) so nujno potrebni telesu za boljšo presnovo snovi in energije, v osiromašeni industrijsko predelani hrani jih primanjkuje, v tabletah pa so sintetični in polni neželenih kemikalij. Primanjkljaj vitaminov B se pozna v neustrezni presnovi, napihovanju v črevesju, utrujenosti in slabših umskih sposobnostih.

Redna Cena: 33,50 €

Dostopnost: Na zalogi


Podrobnosti

Priporočeni odmerek je ena kapalka pripravka dnevno; zadostuje za dva meseca.

Dodatne informacije

Članki

Erbenobili DMG Gold - Alkimist 21. stoletja

Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje

Priporočamo vam še