BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 549 17 92 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Eterična olja (10ml) + glineni medaljon

Hiter pregled

V aromoterapijskem paketu je steklenička z desetimi mililitri mešanice eteričnih olj in medaljon iz porozne gline.

Redna Cena: 34,90 €

Dostopnost: Na zalogi


* Zahtevana polja

Redna Cena: 34,90 €

Podrobnosti

Medaljon iz porozne gline vpije eterično olje, glazura pa preprečuje, da bi olje prišlo v neposreden stik s kožo. Medaljon obesimo okoli vratu tako, da je v stiku s kožo. Ko se medaljon segreje na telesno temperaturo, začne eterično olje, ki ga kanimo v medaljon, izhlapevati, v nas prihaja z neopaznim inhaliranjem. Vsako jutro v medaljon kapnemo dve do tri kapljici eteričnega olja. Z vsakim vdihom ga ponesemo do sleherne celice v svojem telesu. Čez noč ga snamemo. Medaljon nosimo dvajset dni. Sledi deset dni premora. Po desetih dneh lahko ponovno začnemo nositi medaljon dvajset dni. To ponavljamo tri do pet mesecev.

Eterična olja proti kandidi (10 ml) + glineni medaljon
V mešanici eteričnih olj zoper kandido so eterično olje grenivke, sivke, geranije, cedre in rožmarina. Vsako od teh olj pa ima seveda svoj učinek, ki poleg tega, da pripomore k osnovnemu namenu mešanice, deluje ugodno še na druga dogajanja v telesu.

Eterična olja proti prehladu (10 ml) + glineni medaljon
V mešanici eteričnih olj proti prehladu so eterično olje čajevca, limone, timijana, cedre in evkaliptusa. Vsako od teh olj pa ima seveda svoj učinek, ki poleg tega, da pripomore k osnovnemu namenu mešanice, deluje ugodno še na druga dogajanja v telesu.

Eterična olja za sprostitev (10 ml) + glineni medaljon
V kombinaciji eteričnih olj za sprostitev so eterično olje bergamotke, sivke in cedre. Vsako od teh olj pa ima seveda svoj učinek, ki poleg tega, da pripomore k osnovnemu namenu mešanice, deluje ugodno še na druga dogajanja v telesu.

Eterična olja za imunski sistem (10 ml) + glineni medaljon
V mešanici eteričnih olj za podporo imunskemu sistemu pa so eterično olje cedre, bora in vrtnice. Vsako od teh olj pa ima seveda svoj učinek, ki poleg tega, da pripomore k osnovnemu namenu mešanice, deluje ugodno še na druga dogajanja v telesu.

 

Dodatne informacije

Članki

Aromoterapijski medaljon

  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje

Priporočamo vam še