BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Human design – Odkrijte svoj edinstveni ustroj

Hiter pregled

Avtor: Chetan Parkyn


Prevedla: Maša Jelušič


Izdala: Založba Primus


Format: 23,5 × 16 cm


Obseg: 340 strani


Vezava: broširano

Podrobnosti

Bi radi jasno sliko svojega idealnega življenjskega partnerja ? Bi radi sprejemali boljše odločitve, našli idealno kariero in spoznali svoj najvišji potencial? Bi radi vedeli, kdo ste v resnici?

In ta knjiga je revolucionarni sistem, bolj po meri posameznika kot astrologija. Spreminja življenja ljudi po vsem svetu, saj zgolj na podlagi datuma, časa in kraja rojstva razkrije osebo, za kakršno ste bili rojeni, in življenje, ki vam je namenjeno.

Avtor, ki je strojni inženir, pravi: »Knjigo sem napisal v upanju, da bi vas pripeljal nazaj domov k vašemu bistvu, v varen pristan notranjega bitja. Da bi vas ponovno združil z osebo, za katero ste bili rojeni, da ste, in z življenjem, ki vam je namenjeno. Ne gre torej za knjigo za samopomoč, temveč za samo-opomnik, ki vas usmerja k esenci in edinstvenosti resničnega jaza.«

Knjiga nas seznani z sistemom in orodjem za samozavedanje, imenovanim Human Design (ustroj človeka), po katerem ste ljubljeni, sprejeti in razumljeni kot to, kar ste.

V osmih poglavjih ima priročnik Human Design skupaj z brezplačnim programom vse, kar potrebujemo za izdelavo svoje življenjske karte: osebni načrt, edinstven kot naš prstni odtis.

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje