BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Prosite, dano vam je

Hiter pregled

Nauki in postopki v tej knjigi so temeljni kamen za razumevanje Zakona privlačnosti, ki nam omogoča uresničiti želeno, pritegniti bogastvo tja, kjer je bilo prej pomanjkanje, in dostopati do božanskega vodstva v obliki pravih ljudi in pravih situacij. Tako deluje Izvor in tako lahko delujemo tudi mi.


Knjiga ima nadnaslov Abrahamov nauk. Abraham pa je skupina razvitih nefizičnih učiteljev. Govorijo skozi Esther Hicks s širše perspektive. S svojimi ljubečimi, dopuščajočimi, briljantnimi, a izjemno preprostimi razpravami, ki so prilagojene naši ravni razumevanja, nas vodijo k čisti povezavi z Izvorno Energijo, energijo miru, ljubezni in blago-stanja.


Ta knjiga vam ponuja neposreden tečaj o praktični duhovnosti. Je priročnik v najširšem pomenu besede, saj vas uči o tem, kako biti, delati ali imeti karkoli, kar želite. Knjiga vas uči tudi, kako ne biti, delati ali imeti karkoli, kar vam ne ugaja.


V knjigi je nekaj najmočnejših učenj, do katerih lahko pridete danes na tem planetu. In še nekaj: če še niste pripravljeni brati in uporabiti modrosti iz knjige, knjigo nekaj tednov preprosto nosite s seboj. Njena energija prodre skozi vsak odpor, ki ga lahko vaše telo/razum oddaja.

Podrobnosti

Avtorja: Esther in Jerry Hicks

Prevedla: Janez Lavrič in Slava Čeak

Založba: Primus

Format: 22 × 14 cm

Obseg: 324 strani

Vezava: broširano

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje