BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Kukla – ruska lutka za zaščito

Hiter pregled

Lutke kukla po ruski tradiciji varujejo hišo in družino, zdravijo in odganjajo zle duhove; nase prevzamejo zlo, ki bi sicer škodovalo družini. Te originalne lutke sedaj ob molitvi in z ljubeznijo ročno izdelujejo nune v nekem ruskem samostanu, tako da imajo tudi še danes čudežno moč.


Vsaka lutka je unikatna. Njihova naloga je, da sprožijo pozitivne spremembe v našem življenju. Mnogi jih uporabljajo tudi za srečo v zakonu, poslovni uspeh, uspeh v šoli, pomirjanje in sproščanje, proti urokom …

Podrobnosti

Lutke kukla, za razliko od lutk iz črne magije, služijo le za dobre namene. Če nekdo želi slabo, kukla ne deluje. Družini prinaša srečo, da se počutimo varne, brez strahu in negotovosti za sebe in svoje bližnje.

Najprej napišemo svoje realistične želje za zdravje, srečo, ljubezen …, potem pa sedem dni zapored pred spanjem položimo lutko na fotografijo svoje družine ter prosimo Boga za pomoč, da bi bilo tako, kot si želimo. Tako lutka zaživi z družino in postane varuhinja hiše. Ko se nam uresniči ena želja, lahko zaprosimo za drugo. Po želji jo lahko nosimo tudi pri sebi; če nas na primer skrbi, ko gremo v množico ljudi. Kukla ima zaščitno delovanje v krogu petsto kvadratnih metrov, v katerem nam nihče ne more škodovati.

Dodatne informacije

Članki

Ruska lutka kukla - kukle prišle tudi v slovenijo

Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje