BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Vilinski krog

Hiter pregled

V Vilinskem krogu je nanizanih osem simbolov, ki ustvarijo usklajenost z vesoljem ter preobrazijo naše življenje v smeri naših ciljev in srčnih želja.


Vilinski simboli so energijska podpora – ideogrami, ki dvigujejo vašo vibracijo, pripomorejo k povezovanju z vašim višjim jazom in notranjo močjo, ter vam pomagajo doseči cilje. Simboli v Vilinskem krogu so: Ljubezen, Varnost in zaščita, Denar, Harmonija, Zaupanje, Vrata dimenzij, Sreča in Zdravje.


Na zadnji strani kroga je za vsak simbol napisana njegova mantra. Mantre so svete besede, ki nosijo v sebi visoke vibracije in so napisane v jeziku, ki ga razume vsaka duša. Sestavlja jo beseda ali sklop besed, ki prinašajo v naše življenje ogromno količino pozitivne energije, s ponavljanjem mantre pa ustvarjamo vibracije, ki nas približujejo našemu osebnemu poslanstvu.


Zaradi kombinacije simbolov in prepletenosti energij je moč Vilinskega kroga veliko večja, kot če bi uporabljali vsak amulet posebej.


Vilinski krog si lahko nadenete okoli vratu kot nakit in mogočen energijski talisman – ali pa ga obesite v prostor, kjer želite ustvariti pretok prijaznih energij.

Podrobnosti

Vilinski krog je čarna oblika v vesolju, ki ponazarja neskončnost bivanja in ciklus večnega spreminjanja, ponovnega rojstva in stvarjenja. V vilinskem krogu je nanizanih 8 ključev energij. Med seboj delujejo v popolni sinergiji in harmoniji, z jasnim namenom preobraziti naše življenje v smeri naših ciljev in srčnih želja. Skrivnost neskončne osmice se utelesi v gibanju osmerih energijskih ključev.

Vsak simbol je sestavljen iz gradnikov, ki so v različnih razmerjih, zaradi česar ima vsak simbol lastno vibracijo, ki je enaka vibraciji, ki jo želimo pritegniti ali obdržati v svojem življenju (realnosti, ki jo želimo kreirati).

LJUBEZEN – AMAR NAT

Simbol vas uskladi z energijo ljubezni, jo pritegne v vaše življenje in vas z njo obda. Ljubezen je najpomembnejša stvar na svetu. Povezana je z vsem kar ste, kar počnete in kar v življenju imate. Vpliva na vse nivoje vaše biti in je ni mogoče pretentati. Kar imate resnično radi, raste in cveti, do česar ljubezni ne čutite, ne bo uspevalo.

Amar Nat pomaga preseči težave, ki so nastale zaradi strahu in škodljivih prepričanj, ki so vam v bila vsajena že v zgodnji mladosti. Posledično ne znate ali ne zmorete imeti radi sebe, kar se navzven izraža tudi v slabi samopodobi, nesamozavesti in nezadovoljujočih ali konfliktnih odnosih z drugimi.

Pripomore tudi, da vzljubite svoje telo, kar vpliva tako na vase fizično kot psihično zdravje, ter hormonsko ravnovesje. Ljubezen do denarja bistveno vpliva na stanje vašega računa in debelino denarnice, ljubezen do družine, pa do harmoničnega doma.

VARNOST IN ZAŠČITA – TARIN ALB

Varnost je občutek, ko vemo, da smo lahko znotraj sebe mirni. Z optimizmom zremo v prihodnost, ne bojimo se okolja ali vstopanja v odnose z različnimi ljudmi. Je tisto notranje zavedanje, da je vse prav in da bo jutrišnji dan prav tako izpolnjen z vsebinami, ki jih želimo in obvladamo.

Človek, ki nima zadovoljenega občutka po varnosti, jo išče ves čas. V sebi ne najde miru, kljub želji in trudu, pa zelo težko zgradi kvalitetne in dolgotrajne odnose.

Simbol Tarin Alb okoli vas ustvari energijski ščit.  V notranjost tako lahko prodreta le ljubezen in luč, ter pozitivna energija iz zunanjega sveta. V vas aktivira pogum, ki se razraste, da je sposoben razkrojiti nezaželene plasti strahu in negativnih miselnih vzorcev. Občutek varnosti je ena od osnovnih življenjskih potreb in je temelj za razvoj osebnostne moči. Tarin Alb povečuje občutek varnosti in blagodejno vpliva pri tesnobi in raznih anksioznih stanjih.

PRITOK DENARJA – AMALI DOARE

Je simbol za pritekanje bogastva v materialni obliki. Idealen je za pospeševanje prodaje, trženje in finančni uspeh. Odpre vas za sprejemanje dobrin in topi miselne vzorce omejevanja, bolezenskega varčevanja in uboštva, ter poskrbi, da vam plačajo, kar vam pripada.

HARMONIJA – SHANI TAER

Ko zaupamo v harmonijo, popolnost in božanski red, ki vlada vesolju, se tudi naša telesa in hormonski sistem začnejo uravnovešati in delovati skladno s seboj in okoljem.

Simbol harmonija, vam pomaga harmonizirati življenje, saj vse v naravi teži k ravnovesju. Pomaga vam uskladiti fizično telo, intelekt, čustva in dušo – kar je osnova za osebnostno rast. Odlično vpliva tudi na razmerja med delom in zabavo, služenjem in trošenjem, ustrežljivostjo in postavljanjem sebe na prvo mesto.

Deluje tudi med aktivnostjo in počitkom, ter vpliva na vse vrste odnosov, tako, da jim jemlje ostrino in dviguje kvaliteto.

ZAUPANJE – ELAM LIN

Po poti prebujanja osebnosti vas lahko vodi le zaupanje.

Elam Lin v vas vzbudi zavedanje, da zaupanje nima nobene zveze z logiko in razumom. Po svoji naravi je to stanje duha. Z njim boste lažje zaupali drugim, procesu življenja in predvsem samim sebi. Posledica tega bodo pravilne odločitve in pametni koraki.

Zaupanje je izjemno pomembno tudi za gradnjo in razvoj medsebojnih odnosov – tako osebnih, kot poslovnih.

VRATA DIMENZIJ – EGLAN VIN

Vrata dimenzij je eden najbolj skrivnostnih, brezčasnih Vilinskih simbolov moči.

Omogoča prehod v najvišje razsežnosti bivanja in delovanja. Popelje vas do neskončnih razsežnosti skrivnostnega znanja in energij. Omogoča vam popolnoma drug pogled na vaše lastno življenje in situacije, pospeši manifestacije in vzpodbuja kreacijo.

Najbolj učinkovito ga uporabljajo ljudje, ki imajo čista in odprta vsa energijska središča v telesu, še zlasti pa srčno čakro.

Pomaga nam tudi, da na svojo situacijo pogledamo od daleč in iz drugega zornega kota.

SREČA – KALER ADALI

Sreča ni čustvo, je odločitev. V psihologiji jo razumemo kot duševno oziroma čustveno stanje dobrega počutja, ki ga zaznamuje niz prijetnih občutkov in čustev, od zadovoljstva do radosti.

Vibracija simbola Kaler Adali vas v vsakem trenutku spominja na to, da ste samo vi, tu in zdaj, tisti, ki odloča o svoji usodi. V vsakem trenutku vas spomni na to, da so posledice vaših odločitev kot val, ki se prelije naprej in zlije nazaj.

Njegova energija, vam pomaga, da se zavestno ukvarjate s stvarmi, ki v vas vzbujajo prijetne občutke in si v spomin prikličete več prijetnih, kot neprijetnih dogodkov in situacij. Ko zavestno usmerite svoj fokus k prijetnemu, to bistveno vpliva na vaše notranje občutke in stanja. Z mislijo na to, kaj in kje je vaša sreča, bodo vaše odločitve vedno pravilne, izboljšali pa se bodo tudi vsi vaši odnosi (v raziskavi,ki traja ze 75 let so dokazali, da so prav medsebojni odnosi najpomembnejši za srečo).

ZDRAVJE – OLAN REI

Simbol zdravja zajema celoten proces zdravljenja, ki ga sproži, in hkrati končni cilj popolnega ozdravljenja. Uporabljamo ga za izboljšanje splošnega zdravstvenega stanja vseh teles (snovnega, astralnega, mentalnega in spiritualnega), za ponovno vzpostavitev zdravega ravnovesja v telesu (predvsem na ravni sistema žlez z notranjim izločanjem) in za preprečevanje nastopa bolezni (preventivno).

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje