BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 549 17 92 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Oka

Hiter pregled

»Oka« je naprava, ki skrbi za zdravje vseh ljudi, ki se nahajajo v premeru stotih metrov okrog izdelka, če so v isti ravnini, oziroma 200 metrov višje in nižje od lokacije, kjer je postavljen izdelek. To poteka samodejno, proces zdravljenja pa se začne takoj, ko pride oseba v območje učinkovanja izdelka.


Naprava ima enovito zemeljsko polje velike moči in prav tako moč vgradi v avro. Sčasoma postane človek močnejši od vseh naravnih pojavov, ki so mu prej škodovali. Z napravo se komunicira s pomočjo misli, njeno moč se lahko pošilja tudi na daljavo in tako zdravi še druge ljudi. S polaganjem zdravil na stekleno kupolo se zmanjša njihove negativne stranske učinke.


V polju naprave se lahko pripravlja hrano in pijače zdravilne moči. Nevtralizira škodljiva sevanja vseh vrst, tudi od visokofrekvenčnih oddajnikov.


Izdelana je iz medenine, brona in nerjavečega jekla. Najbolje deluje, če se jo postavi proti severu, kot je označeno na podstavku. Vgrajena je na lesenem podnožju s stekleno kupolo. Premer izdelka je 260 mm, višina 215 mm, teža pa 5 kg.


Možno je tudi plačilo na obroke.

Redna Cena: 1.630,00 €

Dostopnost: Na zalogi


Podrobnosti

Vsi kovinski deli so izdelani po tehnologiji z ulivanjem materialov v biopolju, ki omogoča kopiranje informacij iz matičnega generatorja v talino. Zapisi informacij so shranjeni v mikrostrukturi zlitine v mehanski obliki, zato jih ni mogoče poškodovati, niti spreminjati, tam so shranjeni za vedno.

Posamezni sestavni deli naprave so zlepljeni z lepilom za kovine in so sestavljeni tako, da učinkujejo neomejeno dolgo časa, vendar se naprave ne sme poškodovati, jo raziti z ostrimi predmeti ali odstraniti kakšnega sestavnega dela. Zaradi preprečevanja poškodb naprave smo jo vgradili v leseno podnožje in jo pokrili s stekleno kupolo.

Izdelka ni mogoče izključiti ali poškodovati z zapiranjem v kovinske zaboje, niti z magneti ali s kovinskimi predmeti, se ne izključi oziroma njegove funkcije ni mogoče motiti niti v bližini električnih vodnikov. Poškodba izdelka je možna samo mehansko. Ne potrebuje ne vzdrževanja, ne energijskega napajanja. Rok trajanja izdelka je neomejen.

Dodatne informacije

Članki

Oka zdravi večplastno

OKA navodila za uporabo

Oka Ustvarjanje zdravilnega polja

  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje