BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 431 20 25 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Piramida iz šungita (10 cm)

Hiter pregled

Polirana piramida iz šungita v velikosti 10 × 10 cm (z radijem delovanja okoli osmih metrov) se uporablja za zaščito prostora pred škodljivim sevanjem. Narejena je iz šungita – več kot dve milijardi let stare kamnine, ki jo na celem svetu najdemo samo v Kareliji v Rusiji.


Piramida iz šungita je varnostna zaščita pred škodljivimi zemeljskimi sevanji, ki nastanejo zaradi premikanja v zemeljski skorji, podzemeljskih voda, nahajališč različnih mineralov in drugih nejasnih razlogov. Če je človek vsak dan v območju škodljivih sevanj, njegov organizem slabijo ta škodljiva zemeljska sevanja. To vodi do nepojasnjenih bolezni, do apatije, glavobola, slabosti. Kot rezultat oslabi imunski sistem, pojavi se disharmonija in bolezni postanejo pogostejše. Medicinske raziskave potrjujejo, da zemeljska škodljiva sevanja povzročajo srčnožilne bolezni in do 60 odstotkov onkoloških bolezni!

Podrobnosti

Vpliv šungita na človeški organizem je fantastičen: zdravi, ščiti, pomlaja, odstranjuje bolečino, nevtralizira slabe cone. Normalizira srčnožilni sistem, prebavni sistem, sistem obtočil, kožne bolezni, shizofrenijo in psihične bolezni. Uspešno se uporablja za čiščenje krvi, limfe, žolčnika in drugih organov od težkih kovinskih soli in patogenih mikroorganizmov.

Piramida iz šungita ima sposobnost, da zaščiti vaš prostor pred elektromagnetnimi sevanji TV, računalnikov, mikrovalovnih pečic, hladilnikov, merilnih naprav itd.

Priporočljivo je imeti piramido iz šungita na svoji mizi ali poleg računalnika.

Obstajajo številne metode zdravljenja in zdravil na osnovi šungita. V Sankt Peterburgu v Rusiji so zdravniki na Army Medical Collegeu celo izdelali šungitno zdravilno celico. Vse stene te celice so obložene s šungitnimi ploščami. Samo ena noč v taki zdravilni celici prinese pacientu s kardiovaskularnim kolapsom in mentalnimi težavami takojšnje olajšanje. Zdravniki so ugotovili, da se zaradi šungita telesne celice začnejo regenerirati.

Bioenergetiki potrjujejo, da se človekovo biopolje opomore po stresu in negativnih emocijah že po 5–10 dneh nošenja šungitnega obeska okoli vratu.

Zdravljenje s šungitom je možno ne samo na dragih klinikah, temveč tudi v domačem okolju. Lastnosti šungita se uporabljajo pri izboljšavi strukture vode, čiščenju vode, kozmetiki, masaži, relaksaciji in zaščiti.

Zaradi svoje oblike in enkratnih lastnosti piramida iz šungita ustvarja torzijsko polje, ki odbija patogene žarke. Radij uporabe je odvisen od velikosti in je od enega do desetih metrov. Piramida ima vpliv na izboljšanje zdravja na človeški organizem – odstranjuje stres, blaži glavobol in nespečnost, dviguje energijo in celotni tonus.

Delovanje se lahko razširi preko prostora sobe, če je piramida po proporcih enaka Keopsovi piramidi in če so njeni osnovni robovi veliki najmanj 10 cm. Taka piramida (v stanovanju ali v pisarni) že v nekaj urah prečisti prostor.

Zdi se, kot da ljudje ob taki piramidi dobivajo neko notranjo energijo. Izvedenci, ki so preučevali piramide iz šungita, menijo, da že male piramide lahko vsrkavajo negativno energijo. Piramido npr. lahko postavite pred računalnikom, TV in drugimi napravami, ki so vir elektromagnetnega sevanja. Lahko jo postavite v bližini postelje ali v vaš avto. Prisotnost piramide iz šungita harmonizira okolje. Ljudi mine živčnost, nezadovoljstvo, preveliko razburjenje, poveča se njihova delovna učinkovitost in koncentracija.

Priporoča se, da se piramido iz šungita enkrat na dva ali tri tedne »prezrači« in se jo postavi zunaj vsaj za kakšno uro, da se očisti in regenerira.

Dodatne informacije

Članki

Šungit za zdravo biopolje

Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje

Priporočamo vam še