BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Sobna merkaba – elektronska

Hiter pregled

Sobna merkaba celostno deluje na naše telo in stimulira harmonično delovanje človekovega energijskega polja. Uporabljamo jo za:


• čiščenje in zaščito prostora, okolice …


• energijsko čiščenje in zaščito ljudi, živali, rastlin, kristalov …


• pomoč telesu, da se očisti, sprosti in da se sproži mehanizem samozdravljenja


• povečanje energijske vrednosti hrani, vodi, semenom …


Elektronska sobna merkaba je najbolj precizna, elektronsko vodena sobna merkaba. Namenjena je tistim, ki se nekoliko bolj spoznajo na bioenergijo in za profesionalno uporabo. Za vse kupce ali zainteresirane pa bo organiziran tudi poseben tečaj uporabe, kjer se bo možno naučiti podrobnosti.


Elektronska sobna merkaba je nadgrajena z elektronsko krmilno napravo, ki omogoča:


• da s spreminjanjem elektromagnetnega polja dobimo učinek bioresonance;


• da jo priključimo na zvočnik in ustvarimo učinek zdravljenja z zvokom;


• da se s spreminjanjem frekvence po čakrah spreminja tudi barvni spekter svetlobe, kar ustvarja učinek terapije z barvami.


Elektronska sobna merkaba ima vnaprej nastavljenih 10 frekvenc za: odpravljanje bolečin, vplivanje na energijsko polje, osvobajanje strahov in občutka krivde, ustvarjanje prijetnega razpoloženja, prebujanje intuicije, podporo pri sprejemanju svoje dušne skupine ali sorodne duše, povezavo s svetlobo in duhom.

Podrobnosti

Sobna merkaba je sestavljena iz dveh nasproti ležečih tristranih enakostraničnih piramid – moškega in ženskega principa, ki v skupnem polju ustvarjata močno elektromagnetno silo. To je prosta energija, ki jo lahko z usmerjeno namero uporabimo za uresničevanje te namere.

Stranice piramid so narejene iz aluminjastih ali medeninastih palic, ki so električno povezane in mehansko spojene s kroglicami iz plastike. Piramidi sta pritrjeni na leseno okroglo konstrukcijo in z nosilcem. V središču obeh piramid je nameščena okrogla plošča - podstavek.

Podstavek je izdelan iz lesa po izbiri glede na vibracijo planeta. Glede na vrsto lesa je merkaba lahko: SONČEVA – jesen ali oreh, LUNINA – češnja, VENERINA – breza, MARSOVA – hrast, JUPITROVA – javor ali lipa, MERKURJEVA – brest, SATURNOVA – bukev, URANOVA – bezeg, sadno drevje.

Merkaba ima tudi svetlobni LED trak. Na ta način nam služi tudi kot namizna svetilka , hkrati pa našo namero podpre tudi skozi frekvence barv. Barvo, intenzivnost in vrsto osvetlitve krmilimo z daljincem. Priključimo jo na omrežno napetost 230 V, 50 Hz.

Elektronsko sobno Merkabo se upravlja s stikali, potenciometri in tipko za START. Vse nastavitve in delovanje naprave lahko spremljamo na prikazovalniku.

S krmilno napravo lahko izbiramo:

1. Način delovanja: ROČNO ali AVTOMATSKO

2. Nastavitev časa delovanja: od 1 do 10 minut

3. Vnaprej nastavljene frekvence po čakrah od 1. do 6. GOR ali DOL za FIZIČNO TELO ali ENERGIJSKO TELO

4. Vnaprej nastavljenih 10 frekvenc za PODPORO. Skladno z izbrano čakro ali podporo se spreminja tudi barvni spekter svetlobe.

Podpora pri umirjanju, sproščanju in meditaciji – 10 različnih frekvenc za: odpravljanje bolečin, vplivanje na energijsko polje, osvobajanje strahov in občutka krivde, ustvarjanje prijetnega razpoloženja, prebujanje intuicije, podpora pri sprejemanju svoje dušne skupine ali sorodne duše, povezava s svetlobo in duhom.

Dodatne informacije

Članki

Sobna merkaba - Kocija za sreco in zdravje

Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje

Priporočamo vam še