BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 549 17 92 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Zlata elipsa (prenosni generator biopolja)

Hiter pregled

Zlata elipsa je generator biopolja v obliki obeska, namenjen osebni rabi. Hitro nadomešča izgubljeno življenjsko energijo in povečuje intuicijoNevtralizira škodljiva sevanja v okolici in izboljša bioenergijsko vrednost vode. Deluje v premeru okoli 300 metrov in ima najboljšo kakovost biopolja (v primerjavi s Srebrno in Pozlačeno elipso).


Velikost je 32 × 22 milimetrov, teža pa 16 gramov.

Redna Cena: 1.220,00 €

Dostopnost: Na zalogi


Podrobnosti

Obesek »Zlata elipsa« je narejen za nošenje okrog vratu, ker učinkuje hitreje, če se dotika kože. Ustvarja široko biopolje, ki ugodno deluje na nas. Lastnosti biopolja uravnava glede na trenutne potrebe vsake osebe.

Generator biopolja je najučinkovitejši v kriznih pogojih, ko je naše telo zelo obremenjeno in v kratkem času potrebuje mnogo višjo jakost energije ter čistejše biopolje: pri operaciji, v komi, po operaciji, pri zobozdravniku, ob stresu, pri velikih fizičnih, intelektualnih in psihičnih naporih …

Izdelek nevtralizira škodljiva elektromagnetna sevanja od daljnovodov, transformatorskih postaj, radarjev, radijskih oddajnikov, TV-ekranov, mobilnih telefonov itn.

Generator biopolja nevtralizira še škodljiva sevanja, ki izvirajo iz geoloških posebnosti zemljišča, na primer podzemni vodni tokovi, in radioaktivnost iz naravnega ozadja. Prav tako odstrani moteče energijske tvorbe, ki jih ustvarjamo ljudje sami in nastanejo pri zelo močnih negativnih emotivnih stanjih, kot so agresivnost, apatičnost, žalost, strah, jeza in čustvena bolečina.

Tudi sovraštvo do drugega lahko naredi škodljivo energijo, ki jo ljudsko izročilo imenuje urok. Pri urokih gre za zavestno škodljivo delovanje s pomočjo mentalne energije, z namenom povzročanja škode. V najhujših primerih takšno delovanje  na posameznika lahko povzroči hiter padec življenjske energije. To pomeni, da gre za jemanje življenja iz telesa. Generator predstavlja zaščito tudi v takih primerih, saj zelo hitro obnavlja življenjsko moč.

Prenosni generator biopolja elipsa se lahko uporablja tudi za zaščito prostorov, vendar je namenjen osebni uporabi. Rabimo ga tudi v primerih, ko se premikamo skozi ogrožena območja, delo v elektrarnah, na daljnovodih, gibanje skozi območja, kjer je veliko radijskih sevanj, med šofiranjem ali če imamo kronične bolezni.

Na njegovi površini so vtisnjeni trije simboli. Prvi pomeni optimizem in učinkuje proti kopičenju črnih misli. Drugi pomeni samozaupanje in topi kompleks miselnih vzorcev, ki temeljijo na nezaupanju vasetretji pa pomeni »ojačevalec resnice«.

Informacije za oblikovanje biopolja so v obesku Elipsa vgrajene že v mikrostrukturi zlitine. Takih zapisov ni mogoče poškodovati, niti spreminjati, v mikrostrukturi kovine pa so shranjeni za vedno. Rok trajanja je neomejen. Ne potrebuje ne vzdrževanja, ne energijskega napajanja.

Zlata elipsa je narejena iz 14-karatnega zlata. To je zlitina, ki je sestavljena iz 58,5 % zlata, ostalo pa sta srebro in baker. Prednost take zlitine v primerjavi s čistim zlatom je v tem, da je trša in tako bolj odporna na mehanske poškodbe.

Dodatne informacije

Članki

Generatorji enovitega polja

  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje

Priporočamo vam še