BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 549 17 92 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Flaška Uniq – steklenica z osebno vibracijo

Hiter pregled

Flaska UniqFlaška Uniq je edinstvena Flaška, izdelana posebej za vas in vaše potrebe. Na podlagi analize z računalniškim sistemom Quantec se izdela osebni vibracijski program za področje zdravja, odnosov, posla, športa ali financ.


Analiza za izdelavo posebnega vibracijskega programa poteka preko računalniškega sistema Quantec. Zanjo so potrebni naslednji osebni podatki: ime in priimek, fotografija vašega obraza z nevtralnim ozadjem, datum rojstva, področje delovanja (zdravje, medsebojni odnosi, poslovni uspeh, vrhunski športni rezultati, finančna svoboda).


Na podlagi vašega opisa se določi ime vašega vibracijskega programa in napišejo afirmacije (2–4), s katerimi se analiza Quanteca usmeri na tisti ključni del vašega življenja, kjer želite doseči izboljšanje.


Podatke za analizo lahko 
pošljete preko spletnega obrazca.


Informacije za nakup:
uniq@flaska.eu, 04/53 33 631

Podrobnosti

Quantec se ob analizi poveže z vašim morfičnim poljem (biopoljem) in iz širokega nabora različnih vibracij izbere najbolj primerne za vas. Quantec ima široko bazo podatkov in uporablja vibracije s področja homeopatije, Bachovih esenc, zdravilnih rastlin, mineralov, čaker, glasbe … Rezultat analize je osebni vibracijski program, ki v okviru Flaške Uniq deluje na dveh ravneh.

Dodatne informacije

Članki

Flaska Uniq

Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje

Priporočamo vam še