BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

EnergyKarat - kartica proti stresu in strahu

Hiter pregled

EnergyKarat kartica zmanjšuje stres in bojazni, povečuje zbranost in veča življenjsko energijo. Na nas vpliva z izbranimi in usklajenimi na njej natisnjenimi števili; to so informacijske kode meditacij, glasbe in vzhodnjaških zdravstvenih veščin. Kode je, po večdesetletnih izkušnjah, izračunal poznavalec informacijske tehnologije Vili Poznik.

Obenem je Energy Karat kartica tudi unovčljiva zlata valuta za čase nuje – v njej je 1-gramska zlata palica naložbenega zlata (čistine 999,9 tisočinke).

(Za ta izdelek je oproščen promet v skladu s 119. členom ZDDV-1.)

Podrobnosti

VPRAŠANJA IN ODGOVORI

Kdaj uporabim kartico? Kadar gremo na izpit, na pomemben sestanek, če nam popušča zbranost med vožnjo avtomobila ali sicer občutimo pomanjkanje energije, nas je strah in kadar za rešitev težave potrebujemo večjo zbranost.

Kako jo uporabim? Damo jo v srajčni ali hlačni žep ali zataknemo za nedrček na levi strani telesa tako, da so števila (stran A) obrnjena proti koži. Njeno delovanje povsem prepreči črna barva. Najbolj ji prija vijolična barva.

Kdaj začne delovati? Takoj; meritve s Kirlianovo GDV kamero kažejo, da po petih minutah zmanjša stres za nekaj manj kot dvajset odstotkov, po pol ure pa je stresa manj za četrtino.

In kasneje? Stres zmanjša še za malenkost.

Koliko časa naj jo uporabljam? Enotnega odgovora ni. Na vsakega deluje drugače, odvisno od človekove energije. V povprečju kako uro, dve, morda tri, dokler se počutimo dobro. Nekateri jo nosijo cel dan.

Kako naj vem, da mi ne koristi več? Če občutite nelagodje, vas morda oblije pot, mravljinci … jo nehajte uporabljati za nekaj ur.

Kam jo dam? Lahko jo obrnete, da s stranjo B gleda proti telesu. Tedaj deluje slabotno. Povsem pa neha delovati, če če jo premestite na desno stran telesa ali jo shranite v črni etui.

Kako se lahko prepričam, da ugodno deluje na mene? Z radiestezijskim testom. Še bolj preprost pa je kineziološki test.

Kako ga naredim? Razkoračite se in iztegnite desno roko, odročite. Vaš pomočnik v poskusu naj vam pritisne roko navzdol. Verjetno bo to opravil zlahka. Potem si dajte na levo stran telesa kartico, obrnjeno s stranjo A proti koži, in vaš pomočnik naj vam spet potisne roko navzdol. Ne bo šlo ali pa bo zelo težko, saj je vaše telo pod vplivom informacij s kartice veliko močnejše.

Lahko kartica škoduje? Ne, vendar jo ob morebitnem nelagodju premestite na desno stran telesa ali jo spravite v etui.

Lahko poslabša kako bolezen? Ne.

Kje naj jo shranim? Imejte jo vedno s seboj, saj nikoli ne veste, kdaj vam lahko pride prav.

Koliko časa traja kartica? Ob skrbni uporabi neomejeno.

Jo lahko posodim? Da.

Jo lahko uporabim tudi pri živalih, kadar so nemirne, prestrašene? Da.

In zlato? Zlata 1-gramska paličica je za izhod v sili. Certificirano naložbeno zlato čistine 999,9 tisočinke lahko brez davka prodate bankam ali drugim odkupovalcem po vsem svetu. V času krize lahko družina z njim preživi teden dni.

  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje