BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Informirana steklenička

Hiter pregledInformirana steklenička izničuje škodljive informacije, ki jih zdravila in druga kemija zapuščajo vodi. Voda iz Informirane steklenice telesu ohranja energijo in nam ohranja moči za prijaznejše življenje.


Bistvo te priljubljene steklenice je informacijska nalepka s skrbno izbranimi kodami v obliki števil.


Steklenička je opremljena z zaščitnimi/okrasnimi obročki v oranžni barvi, v beli barvi, v indigo barvi ali v barvah sedmih čaker.


Vsebina: 650 ml* Zahtevana polja

Redna Cena: 54,95 €

Podrobnosti

Informirana steklenička »i91422 Sport, Informed Water Bottle« je nastala zaradi športnikov, ki brez zadostnega pitja vode ne morejo biti uspešni.

Še bolj pomembno kot nadomeščanje izgubljenih elektrolitov je nadomeščanje vode. In ker je ta, kot je znano, vse bolj polna raznih informacij, ki slabo vplivajo na telo, predvsem informacij iz ostankov zdravil, ki vsa končajo v podtalnici, v vodi, ki jo pijemo, je pomembno, da vodo »očistimo«, jo razbremenimo negativnih informacij. To sicer naredi telo sámo, saj ne mara škodljivih informacij, neprimerne molekularne strukture vode. Da vodo »oživi«, porabi veliko energije, ki je sicer namenjena homeostazi, neprestanemu prizadevanju, da se telo prilagaja okolju. In da bi mu ostalo čim več energije, je pametno, pa to seveda ne velja le za športnike, piti vodo iz steklenice Glass. Ta poskrbi, da se molekule vode prestrukturirajo, da se grozdi molekul zmanjšajo in voda z lahkoto steče po poteh v telesu.

Bistvo te priljubljene stekleničke je informacijska nalepka s skrbno izbranimi kodami v obliki števil. Nastala je v Celju, v laboratoriju Vilija Poznika, ki je že pred dobrim desetletjem začrtal informirane kozarce, pa skodelice in druge informirane izdelke. Vili Poznik je avtor nalepke, ki domuje na sredini vsake stekleničke in je srce vsega dogajanja v njej.

Delovanje informirane stekleničke so potrdili citogenetski testi v Domžalah, testi v slovenskem Inštitutu za trajnostni razvoj ter testi na berlinskem Inštitutu za elektrofotoniko.

Dodatne informacije

Članki

Glass prišel do nas
Voda se izboljša hipoma

Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje