BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 431 20 25 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Informirani kozarec - moder

Hiter pregled

Modri informirani kozarec oživlja vodo in nevtralizira škodljiv učinek snovi, raztopljenih v vodi.


Oživljena voda poveča življenjske sposobnosti ljudi, rastlin in živali. Informirani kozarec uporabljamo vedno, kadar pijemo vodo, tudi če jo pijemo iz plastenk.


Prostornina kozarca je 2,5 dl.


Transportna embalaža je izdelana tako, da zavaruje steklene in porcelanaste izdelke. Poškodovan izdelek zamenjamo na naše stroške.

Redna Cena: 29,90 €

Dostopnost: Ni na zalogi


Podrobnosti

Informirani kozarci izboljšajo okus vsake vode in do 40-odstotno zmanjšajo njeno genotoksičnost.

Voda, ki se na poti do pipe navzame cele vrste škodljivih snovi, v informiranem kozarcu "oživi". To omogočajo informacije, vdelane v kristalinsko steklo, ki spremenijo fizikalno-kemične lastnosti vode in vzbudijo njeno sposobnost za samoočiščenje.

Če dnevno popijete osem kozarcev vode iz informiranega kozarca, bo vaše telo delovalo po najboljših močeh in si boste tako omilili marsikatero bolezen ali jo celo odpravili.

Voda v informiranem kozarcu dobi prijeten okus, tako da vodo lažje začnejo piti tudi tisti, ki doslej niso imeli te navade.

Vodo iz informiranih kozarcev bodo zelo cenili tudi vaši hišni ljubljenčki in rože, ki ob "informirani vodi" bolje rastejo oziroma dlje trajajo.

Različni informirani kozarci imajo svoj pomen tudi v barvni terapiji. Modra barva deluje na grlno čakro, vzpodbuja tolerantnost do sebe in drugih, vero v notranje vodstvo, krepi fizično in čustveno odpornost, zmanjšuje trpljenje …

Poseben znak Magic life, odtisnjen na dnu kozarca, koncentrira energijo iz okolja, tako da je pozitiven učinek informiranega kozarca še močnejši.

Informirane kozarce izdelujejo iz najkvalitetnejšega kristalinskega stekla v steklarni v Rogaški Slatini. Vsak kozarec je ustno pihan in ročno oblikovan unikatni izdelek. Informacije v kozarce vtisnejo v orgonskem laboratoriju Vilija Poznika v Celju, njihovo učinkovitost pa nadzirajo v ljubljanskem biološkem laboratoriju z Allium testom za genotoksičnost.

  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje