BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 549 17 92 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Informirani kozarec - rdeč

Hiter pregled

Informirani kozarci oživljajo vodo in nevtralizirajo škodljive učinke snovi, ki so raztopljene v vodi.


Oživljena voda poveča življenjske sposobnosti ljudi, rastlin in živali. Informirani kozarec uporabljamo vedno, kadar pijemo vodo, tudi če jo pijemo iz plastenk.


Rdečemu informiranemu kozarcu so dodane informacije za lažje obvladovanje stresa.


Prostornina kozarca je 2,5 dl.

Redna Cena: 29,90 €

Dostopnost: Na zalogi


Podrobnosti

Informirani kozarci izboljšajo okus vsake vode in do 40-odstotno zmanjšajo njeno genotoksičnost.

Voda, ki se na poti do pipe navzame cele vrste škodljivih snovi, v informiranem kozarcu "oživi". To omogočajo informacije, vdelane v kristalinsko steklo, ki spremenijo fizikalno-kemične lastnosti vode in vzbudijo njeno sposobnost za samoočiščenje.

Če dnevno popijete osem kozarcev vode iz informiranega kozarca, bo vaše telo delovalo po najboljših močeh in si boste tako omilili marsikatero bolezen ali jo celo odpravili.

Voda v informiranem kozarcu dobi prijeten okus, tako da vodo lažje začnejo piti tudi tisti, ki doslej niso imeli te navade.

Vodo iz informiranih kozarcev bodo zelo cenili tudi vaši hišni ljubljenčki in rože, ki ob "informirani vodi" bolje rastejo oziroma dlje trajajo.

Različni informirani kozarci imajo svoj pomen tudi v barvni terapiji. Rdeča barva spodbuja delovanje hormonskega sistema, pomaga premagovati agresivna čustva, obnavlja energijo, uravnoveša delovanje prve čakre, pomaga pri stresu in raznih strahovih.

Poseben znak Magic life, odtisnjen na dnu kozarca, koncentrira energijo iz okolja, tako da je pozitiven učinek informiranega kozarca še močnejši.

Informirane kozarce izdelujejo iz najkvalitetnejšega kristalinskega stekla v steklarni v Rogaški Slatini. Vsak kozarec je ustno pihan in ročno oblikovan unikatni izdelek. Informacije v kozarce vtisnejo v orgonskem laboratoriju Vilija Poznika v Celju, njihovo učinkovitost pa nadzirajo v ljubljanskem biološkem laboratoriju z Allium testom za genotoksičnost.

Dodatne informacije

Članki

Kozarec 2000

Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje

Priporočamo vam še