BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Informirani skodelici

Hiter pregled

Informirani skodelici oživljata vodo in nevtralizirata škodljiv učinek snovi, raztopljenih v vodi.


V skodelicah si lahko informiramo vodo in tople tekočine – čaj, kavo, juho


V skodelico s podobo sonca so dodane informacije za več energije, za dobro jutro, v ono z luno pa informacije za dobro in globoko spanje.


Porcelanasti skodelici sta naprodaj v paru, torej ena za zjutraj in preko dneva in druga za zvečer.


Transportna embalaža je izdelana tako, da zavaruje steklene in porcelanaste izdelke. Poškodovan izdelek zamenjamo na naše stroške.

Podrobnosti

Oživljena voda poveča življenjske sposobnosti ljudi, rastlin in živali. Izboljšuje tudi okus raznih napitkov in iz rastlin potegne več zdravilnih učinkovin.

Skodelici sta primerni za vse vrste toplih napitkov, tudi za juhe, saj toplota ne zmanjšuje oživljanja tekočine.

Informirane posode (skodelice, kozarci, vrči) zmanjšujejo genotoksičnost vode, ki vsepovsod zlagoma narašča, saj vse, kar ljudje zavržemo, konča v vodi. Na žalost tudi ostanki zdravil, ki se jih telo znebi z urinom. Potrošnja zdravil pa močno narašča in farmacevti vedo, da se predvsem ostanki hormonov iz kontracepcijskih pilul, pa onkološka zdravila, zdravila zoper rak, vročino … skladiščijo v vodi, ki postaja vse bolj genotoksična. Tudi zaradi tega imajo moški vse manj semenčic. Iskanje ostankov tisočev farmacevtskih spojin, ki delujejo sinergistično in povsem nepredvidljivo, je domala nemogoče. Vse večjo genotoksičnost vode ugotavljajo z biološkimi testi. Z njimi pa je mogoče tudi dokazati, da se vodi v informiranih skodelicah, kozarcih in vrčih genotoksičnost zmanjša tudi do sedemdeset odstotkov. Zato je informirane izdelke smotrno uporabljati že pri otrocih.

Prostornina skodelic: 2,5 dl

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje