BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 431 20 25 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Kozarec Longy za daljše življenje (dva kozarca)

Hiter pregled

Pitje vode iz kozarca Longy obnavlja celice v telesu in podaljšuje življenje. V kozarec so vtisnjene informacije peptidov. Te preidejo v vodo. Tako informirana voda pa spodbudi oživitev in obnovo naših celic. Voda iz kozarca je bolj mehka in pitna, povzroča boljše razpoloženje, večjo energijo in vitalnost.


Peptidi v naših celicah podaljšajo telomere, ki se ob vsaki delitvi celice naravno skrajšajo zaradi staranja, vse pogosteje pa tudi zaradi sevanj in drugih negativnih vplivov iz okolice. Daljše ko so telomere, več zdravja in življenja je pred nami.


Pitje iz Kozarca Longy, podobno kot peptidi in tudi izbrana hrana, narekuje ponovno rast telomer. To pomeni obnovo celic in obnavljanje posameznih organov ter zdravo in daljšo starost. Celice »oživijo« in telo si tako pomaga sámo. Prizadeti organi ali tkiva se obnovijo brez kemije in kirurgije.


Kozarec Longy nam koristi predvsem v drugi polovici življenja. Po štiridesetem letu. Če je telo bolno, pa seveda prej. Prej jih potrebujejo tudi vrhunski športniki in ljudje, ki živijo v ekstremnih delovnih in vremenskih pogojih.


Informacije vplivajo na celice zlagoma, ne more jih biti preveč in ne vplivajo na delovanje zdravil. Ne morejo nam škodovati.


Kozarec Longy je naprodaj v paru – z namenom, da vodo iz njega pijete čez ves dan, doma in v službi. Če ne potrebujete dveh kozarcev, enega podarite, saj pride prav vsakomur.


Narejeno v EU po slovensko-izraelski tehnologiji SIILTEC.

Podrobnosti

Tu je nekaj nasvetov, da vam bo voda ali pa tudi čaj ali kak drug napitek iz kozarca Longy služil za obnovo telesa in daljšanje življenja. Za to poskrbijo informacije bioregulatorjev, ki so v vtisnjene v steklo; steklo je iz silicijevega oksida, mikročipi tudi. Oboje lahko sprejema in oddaja informacije.

Kako kozarec umijem?

Z rokami in s toplo vodo. Nikoli ga ne dajte v pomivalni stroj! Močna elektromagnetna polja v pomivalnem stroju bi lahko zmanjšala ali celo uničila informacije, ki so shranjene v steklu.

Ali lahko uporabim tekoči detergent za pomivanje posode?

Da.

Kje naj bo kozarec?

Na dosegu roke, na stalnem mestu. To pa ne sme biti v neposredni bližini televizorja, računalnika, prenosnega telefona ali kake druge elektronske naprave.

Kdaj opazim, da informacije iz kozarca delujejo?

Takoj. Voda takoj spremeni okus, postane bolj mehka. Za izboljšanje počutja je potrebno nekaj več časa. Običajno prvo izboljšanje opazimo po tednu dni, za občutno izboljšanje pa je potrebno več časa, odvisno od vašega stanja. Vemo pa, da se celice ne morejo obnoviti čez noč. Pustite si kak mesec časa za pregled učinkov; seveda pa se nekaterim vpliv pozna takoj. Odvisno od stanja celic, starosti … Učinek najbolje pokažejo primerjave zdravniških izvidov.

Kdaj naj se odločim za Longy?

Če nimate nikakršnih težav, je smotrno, da začnete piti iz kozarca, ko prestopite štirideseta leta; tedaj se namreč moč obnavljanja organizma začne zmanjševati in potrebuje podporo. Sicer pa ob vsaki telesni ali duševni težavi.

Koliko kozarcev vode ali čaja, kave, razredčenih sokov naj popijem vsak dan?

Štiri do šest.

Ima voda prednost?

Vsekakor.

Iz steklenice ali iz pipe?

Če je voda iz vodovoda pitna, ima prednost.

Kozarec Longy ni nadomestek za zdravila ali zdravljenje, ki vam ga je predpisal vaš zdravnik ali zdravstveni delavec. O svojih zdravstvenih težavah se vedno posvetujte z zdravnikom ali zdravstvenim delavcem.

Dodatne informacije

Članki

Informacije vzbudijo spremembe

Longy veča koherenco

Uravnotežene čakre, lepša avra

Kozarec, ki oskrbi telo

Dolgoživi s kozarcem Longy

Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje