BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Norad plus - zaščita za ročne ure

Hiter pregled

Norad plus je zaščitna samolepilna bakrena ploščica, ki jo prilepimo na spodnjo stran zapestne ure, da je v stiku s kožo.


S posebnimi informacijami popravi vodo v našem telesu, ki jo prizadene sevanje mobilnikov, računalnikov, elektrike ...


Baker iz ploščice pa skozi kožo vstopa v telo in pomaga pri revmatizmu, lumbagu, išiasu


Velikosti: 28 mm

Podrobnosti

Zaščitna kodirana ploščica Norad do 70-odstotno zmanjša tveganje, ki ga ustvarja sevanje mobilnih telefonov in baznih postaj.

Ploščica vodo v telesu, te je v povprečju kar 75 odstotkov teže, vzpodbudi, da se vrne v "zdravo" strukturo – v obliko, kakršno ima voda v telesu, preden jo dosežejo sevanja mobilnega telefona.

Sevanje mobilne telefonije spremeni vodo v telesu; ne le razpored vodnih molekul, temveč tudi njihovo obliko, takšna voda pa več ne omogoča pravilnega delovanja celic. Organizem si prizadeva vodo popraviti za svoje potrebe, za kar porablja zelo veliko energije, ki bi jo lahko sicer uporabil za druge pomembne naloge, kot so prilagajanje okolju in samozdravljenje.

Dokaz, da ploščica Norad resnično deluje, se kaže v povečanju človekovega biopolja ali avre. Tovrstne raziskave so opravili v laboratoriju za kognitivno modeliranje na Fakulteti za računalništvo v Ljubljani. V laboratoriju za citogenetiko v Ljubljani pa je bilo dokazano, da se genotoksičnost vode ob uporabi zaščite Norad zmanjša.

Hkrati pa Norad plus telo oskrbi z dovolj bakra, podobno kot bakrena zapestnica, ki jo mnogi uporabljajo za zmanjšanje artritičnih, revmatičnih in drugih bolečin. Narejen je iz popolnoma čistega (elektrolitnega) bakra.

Norad plus včasih pusti na koži zelenkaste sledove bakrenega oksida. Ti niso škodljivi in jih lahko odstranimo z običajnim umivanjem.

Kodirana ploščica Norad se ne troši; preverjeno deluje najmanj dve leti. Bližina televizorja ali računalnika ne vpliva na zaščitno delovanje Norada, kot tudi ne rentgenski pregled na mejnem prehodu. Kode v ploščici pa lahko izbriše močno elektromagnetno sevanje ali udar strele.

Zaščitna ploščica Norad je bila leta 2001 nagrajena kot najboljši ekološki izum na sejmu IMPEX v Pittsburghu, istega leta pa je dobila medaljo tudi na mednarodnem salonu inovacij v Ženevi.

Ploščice Norad izdelujejo v Zlatarni Celje, informirajo pa jih v orgonskem laboratoriju Vilija Poznika v Celju.

Učinek zaščite preverjajo z biološkim testom INVITTOX-PROTOKOL 8.

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje

Priporočamo vam še