BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Vodek

Hiter pregled

Informirana ploščica Vodek iz vode v plastenki naredi izvirsko vodo.


Dvajset sekund po tem, ko na Vodek postavite plastenko, je kakovost vsake vode in tudi drugih pijač poboljšana in za organizem manj škodljiva.


Vodek je narejen tako, da gat lahko položite ali nalepite na dno prostora v avtomobilu, ki je namenjen plastenki z vodo.

Podrobnosti

Informirano samolepilno ploščico Vodek položimo, lahko jo tudi prilepimo, na dno nosilca za plastenke, ki je že domala v vsakem avtomobilu. Že po dvajsetih sekundah voda v plastenki »oživi« in izgubi slabe vplive na človeško telo. Postane dobra voda, podobna oni, ki priteče iz zemlje v hribih. Taka voda dobro dene ne le človeku, marveč tudi živalim in rastlinam.

Voda v plastenki nam ne dene dobro, ker je povsem mrtva in često polna škodljivih informacij. Redke vode v plastenkah, odvisno od tega, kje jih polnijo, ne nosijo v sebi informacij pa tudi molekul raznih zdravil. Dokazano je, tudi v Sloveniji, da se ostanki zdravil (kemoterapevtiki, pomirjevala, zdravila proti vročini in seveda še desetine drugih) nazadnje znajdejo v podtalnici. Njihovega sinergističnega učinka ne nadzira nihče, uničujoče delovanje na življenje pa je dokazljivo s citogenetskimi testi. Vsaka voda v plastenki raztaplja plastiko (bolj ko je čista, večjo moč ima; voda topi tudi zlato) in se po navedbah dr. Vojkova z Univerze Lomonosova v Moskvi navzame polimerne strukture. In vsaka voda v plastenki, ki jo obsveti blagajniški laserski žarek, doživi, tako kot vsa druga hrana in tudi zdravila, informacijski šok. Ves ta »napad« na vodo informirana ploščica Vodek odpravi ali vsaj močno omili v dvajsetih sekundah.

Učinkovito delovanje informirane ploščice Vodek, ki je narejena po tehnologiji Hydronic, dokazuje znanstveni genotoksični test; voda, ki stoji na ploščici Vodek, je »oživljena« in bolj prijazna za celice v živih organizmih. Delovanje nalepke je testirano v slovenskem Citogenetskem laboratoriju z genotoksičnim testom za vodo, okoljske vzorce in kemikalije.

Slovenska tehnologija za revitaliziranje vode je leta 1999 dobila zlato odličje na največjem ameriškem sejmu inovacij v Pittsburghu in leta 2000 še posebno nagrado, kristalni globus za najboljšo inovacijo.

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje