BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 431 20 25 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Erbenobili »Multimagnesio« – za zmanjševanje utrujenosti in izčrpanosti (30 g)

Hiter pregled

Multimagnesio vsebuje magnezij, ki ima vlogo pri sintezi beljakovin, prispeva k normalnemu psihološkemu delovanju ter k ohranjanju zdravih kosti in zob. Magnezij je na voljo v obliki različnih soli, ki povečujejo njegovo biorazpoložljivost in učinkovitost. Vsrkavanje magnezija, enako velja za druge minerale, je namreč odvisno od vrste soli, s katero se uživa. V pripravku Multimagnesio se magnezij pojavlja v obliki kar petih različnih soli, kar zagotavlja najboljše možno vsrkavanje. Kot edini proizvod na tržišču vsebuje tudi bor in tavrin, dva bistvena elementa, zaradi katerih je učinek magnezija v telesu za sto odstotkov boljši.


Magnezij je priporočljivo dodatno uživati v primeru osteoporoze, alkoholizma, migren, predmenstrualnega sindroma, ledvičnih kamnov, cerebrovaskularnega obolenja, tesnobnosti in živčnosti, dolgotrajnega stresa.


Magnezij prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti, ravnotežju elektrolitov, sproščanju energije pri presnovi, delovanju živčnega sistema, delovanju mišic, normalnemu psihološkemu delovanju, ohranjanju zdravih kosti in zdravih zob. Ima tudi vlogo pri sintezi beljakovin ter pri delitvi celic.

Redna Cena: 18,60 €

Dostopnost: Na zalogi


Podrobnosti

Eno pakiranje vsebuje šestdeset tablet po petsto miligramov. Priporočeni odmerek je dve do štiri tablete na dan, najbolje med obroki.

Dodatne informacije

Članki

Erbenobili Multimagnesio - Alkimist 21. stoletja

Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje

Priporočamo vam še