BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 431 20 25 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Mineralne kroglice za izvirsko vodo (30 g)

Hiter pregled

Izvirska voda teče čez kamnine in minerale ter zbira dragocena hranila, zaradi katerih se naravno prečiščuje, bogati, mineralizira – alkalizira. V podjetju Lanlang so po večletnih raziskavah prevzeli ta potek iz narave in ga skrčili na velikost čajne vrečke.


V biokeramičnih mineralnih kroglicah so s posebno tehnologijo združene najbolj idealne kamnine in minerali, ki našo navadno ali filtrirano vodo spremenijo v vodo z značilnostmi izvirske, strukturirane vode.


Z uporabo mineralnih kroglic dosežemo precej povečano vrednost pH in vodikov ionov ter zmanjšan negativni potencial vode ORP, kar poveča antioksidantne lastnosti vodi, uničuje in preprečuje razvoj bakterij, nevtralizira fluor, klor, kloramin in težke kovine ter vodo obogati z več kot dvajsetimi minerali!


Biokeramične mineralne kroglice Lanlang so izdelane iz najkakovostnejših materialov z vsega sveta.


Ena vrečka mineralnih kroglic zadostuje za 320 kozarcev ali 76 litrov visokokakovostne, strukturirane izvirske vode.


PREDNOSTI ALKALIZIRANE IN MINERALIZIRANE VODE:


* Razkisa telo in okrepi imunski sistem.


* Povečuje lastno energijo in hidracijo telesa.


* Izboljša umsko osredotočenost in koncentracijo.


* Upočasni staranje in izboljša kožo.


* Omogoča hitrejše hujšanje.


* Razstruplja telo.


* Prečisti vodo iz pipe.


* Obogati vodo iz vodnih filtrov.


* Vzdržuje tudi zdravje vaših hišnih ljubljenčkov.

Podrobnosti

HEKSAGONALNA – STRUKTURIRANA VODA

Strukturirana voda je vibracijsko popravljena voda – nazaj v stanje svoje naravne frekvence izvirske vode – kjer se lahko vse vodne molekule vrnejo k vibriranju v šesterokotni mreži. To šesterokotno ali heksagonalno vodo lahko naše telo sprejme na celični ravni, tako da energizira tudi vodo v našem telesu. Globoko znotrajcelično hidracijo zaznamo kot povečanje energije. Pitje strukturirane vode med drugim poveča absorpcijo hranil, poveča celično komunikacijo, zagotavlja optimalno hidracijo telesa in odstranjuje presnovne odpadke.

PREDNOSTI ALKALIZIRANE IN MINERALIZIRANE VODE

* Okrepite svoj imunski sistem. Po mnenju nobelovca dr. Otta Warburga alkalna voda s pH 9,5 pomaga alkalizirati telo in tako krepi naravno odpornost telesa na škodljive viruse in lahko pomaga pri boju proti boleznim, kot je rak.

* Povečuje lastno energijo in hidracijo telesa: z ultrahitro ionizirano hidracijo lahko vaše telo okreva hitreje kot z ustekleničeno vodo ali standardnimi športnimi napitki. In to brez dodanega kofeina ali sladkorja. Proizvedena energija je naravna. Lanlang voda je še posebej odlična za športnike, rekreativce ter za ostarele ljudi, ki nujno potrebujejo mineralno ravnovesje v telesu (predvsem magnezij, kalcij, kalij, natrij) in zadostno količino vode. Mnogi uporabniki pritrjujejo, da pri samih športnih aktivnostih ne potrebujejo več tolikšne zaloge vode in drugih napitkov. Okrepijo in odžejajo se precej hitreje.

* Izboljšajte svojo mentalno osredotočenost in koncentracijo: z ultrahitro ionizirano hidracijo si lahko vaš um hitreje opomore od stresa, dela in vsakodnevnih skrbi, ki jih doživljamo vsak dan. Vaš um je vaše najpomembnejše orodje. Nekaj kozarcev takšne strukturirane vode preko dneva vam lahko zagotovi motivacijo za ves dan.

* Upočasnite staranje in izboljšajte svojo kožo: mlajša, napeta in bolj zdrava koža je cilj skoraj vsake osebe, starejše od 35 let. Z Lanlang tehnologijo se v vodo sproščajo antioksidanti, ki lahko pomagajo naravno upočasniti proces staranja. Izgledajte mlajši in se počutite bolje!

* Hitreje shujšajte. Lanlang voda vsebuje več kot 20 mineralov, ki se zelo hitro absorbirajo v želodcu in lahko naravno povečajo metabolizem vašega telesa. Tako lahko pospešite zgorevanje maščobe, hkrati pa ohranjate visoko naravno raven energije ter uskladitev telesa na svojo optimalno stanje. Po pričevanju uporabnikov lahko 4 do 6 kozarcev vode na dan zagotovi vsaj 5 kg manj telesne teže v prvih dveh tednih.

* Razstrupite svoje telo: hitreje ko absorbirate vodo, hitreje lahko vaše telo odstrani toksine. Ker je Lanlang voda ionizirana z 9,5 pH, lahko opazite resno povečanje odstranjevanja toksinov iz prebavnega sistema, mehurja in ledvic (na naraven način). Kar je še posebej v pomoč pri ljudeh, ki konzumirajo večje količine hrane, alkohola ali pa so izpostavljeni težkim delovnim razmeram.

* Prečistite vodo iz pipe. Langlang biokeramične kroglice poleg navednih lastnosti kar 96-odstotno uničujejo bakterije, nevtralizirajo klor in težke kovine iz vode. Zato jih lahko uporabljamo za »filtriranje«, prečiščevanje vode iz pipe ter za pranje oziroma učinkovito čiščenje sadja in zelenjave.

* Obogatite vodo iz vodnih filtrov. Voda, ki priteče iz vodnih filtrov ali filtrirnih vrčev, je osiromašena mineralov. Njen pH je zato običajno še nižji kot pH vode iz pipe. Tudi njena heksagonalna struktura je podrta. Z dodatkom Lanlang biokeramičnih kroglic pa lahko nastane takšna voda vrhunska.

* Zagotovite si oskrbo izvirske vode. Biokeramične kroglice enostavno lahko uporabljate povsod, kjer ste: doma, v službi, na potovanjih, izletih, dopustu, pri športnih in drugih aktivnostih.

* Razvajajte svoje hišne ljubljenčke. Ko boste Lanlang vodo ponudili vašim hišnim ljubljenčkom, druge vode ne bodo več hoteli piti. To bo tudi najboljši dokaz o kakovosti vode. Zagotovili pa jim boste tudi boljše zdravje ter tako preprečili pogoste bolezni, predvsem artritična vnetja.

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje