BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 431 20 25 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Polarix XL (220 mm)

Hiter pregled

Polarix XL, energijska antena s premerom 220 milimetrov in dvanajstimi prekinjenimi bakrenimi krogi, ki se tanjšajo proti sredini plošče, ima zaznaven vpliv na bioenergijsko polje ljudi. Pod vplivom Polarixa XL se ljudem izboljša avra in odprejo čakre. To pomeni, da veliki disk, ki ga obesimo na zid, morda pa ga damo za sliko na steni in se ga sploh ne vidi, dobrodejno vpliva na ljudi v prostoru, jih napolni z energijo, tudi pomiri, pa naj gre za člane družine, sodelavce, bolne.


Polarix je pripomoček , ki daje izjemne rezultate. Narejen je po načelih dr. Georgesa Lakhovskega in Nikole Tesle, ki sta s svojimi visokofrekvenčnimi oscilatorji in vrtinčastimi antenami mnogim ljudem rešila zdravstvene težave.


Polarix večkratno ojača dotok vitalne energije v naš organizem in ga spodbudi, da si opomore  na povsem naraven način.


Najbolj enostavno uporabimo Polarix tako, da ga damo na mesto, kjer je kaj narobe. S polaganjem Polarixa na čakre pa polnimo energijske centre, ki oskrbujejo organe z vitalno energijo.


Polarix L je namenjen za uporabo doma, saj ima (v primerjavi s Polarixom-M in Polarixom-S) največjo »moč«.


Polarix lahko polagate k živalim in seveda rastlinam. Povsod se bo izkazal.


Uporaba Polarixa ni omejena z ničemer. Ne seva in ne oddaja nobenih elektromagnetnih valovanj; primeren je tudi za otroke, nosečnice in ljudi, ki imajo vgrajen vzpodbujevalnik.

Podrobnosti

Polarix je logaritemska periodična antena. Iz okolja »gosti« naravno energijo, ki vzpodbuja celice (ki so pravzaprav majhni oddajniki in sprejemniki), da nihajo »zdravo«; tako vzpodbuja samozdravljenje.

Deluje tudi v prostoru. Očisti prostor, denimo spalnico, dnevno sobo, pisarno, kjer delate s sodelavci. Izniči negativne energije, ki prihajajo od ljudi. Zato je dobro, da ga imate vedno v svoji bližini. Je neusahljiv vir življenjske energije. Opazujte razpoloženje družinskih članov ali sodelavcev. Prijetno boste presenečeni.

Če položite Polarix na ležišče psa ali drugega hišnega ljubljenca, vam ne bo pustil, da mu ga vzamete. Instinktivno čuti, da mu dobro dene. Tako se odzivajo tudi majhni otroci. Godi jim in ga ne dajo nazaj. Deluje tudi na rastline. Če ga položite pod cvetlični lonček, boste opazili dobrodejno spremembo na rastlini. Položite ga pod kozarec, iz katerega pijete, pod hrano, ki jo jeste. Izboljša okus, očisti negativne energije …

Izjave uporabnikov:

B. Š.: Disk sem sinoči imela na nočni omarici in sem spala do jutra kot dojenček. Sicer se že dva tedna ponoči zbujam s povsem preznojeno glavo, sem namreč v menopavzi.

V. D.: Spim s Polarixom poleg blazine. Zbudim se spočita in nimam več trdega vratu.

T. K.: Poškodovala sem si roko. Disk sem imela 10–15 minut na bolečem mestu in bolečina je povsem izginila, fantastično!

 L. K.: Tri leta sem imela kljuvajoče bolečine v glavi 2 cm levo od temena. Vse so mi snemali, a niso nič našli, zdravila pa slabo primejo. Dajala sem si Polarix na to mesto po 2 do 3 minute in bolečina je popolnoma izginila.

A. F.: Sedemletnemu sinu sem držala disk deset minut na trebuhu in potem ni zahteval hrane do pol devetih zvečer. Sicer je stalno lačen in bi jedel vsaki dve uri.

 M. J.: Kupila sem Polarix in sem več kot zadovoljna. Čutim njegovo čudovito energijo. Najlepša hvala.

  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje

Priporočamo vam še