BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Gastro 3 Plus – Peptidi za prebavni trakt (60 kapsul)

Hiter pregled

Revolucionarni peptidni kompleks »Gastro 3 Plus« je prehranski dodatek, ki pozitivno vpliva na celoten prebavni trakt in črevesno mikrofloro.


Vsebuje tri peptidne bioregulatorje: Suprefort (trebušna slinavka), Svetinorm (jetra) in Stamakort (želodec).


Le-ti izboljšujejo delovanje celic v prebavnem traktu in spodbujajo sintezo lastnih biološko aktivnih snovi. Vzdržujejo izločanje želodčnega soka, normalizirajo njegovo koncentracijo. To zmanjšuje verjetnost poškodb želodčne sluznice in razvoj uničujočih sprememb.


Uporaba teh peptidov pomaga obnoviti ravnovesje prebavnih encimov, kar normalizira presnovo beljakovin, maščob in ogljikovih hidratov.


Sestava peptidnega kompleksa Gastro 3 Plus je tako izbrana, da uravnava delovanje žlez prebavnega trakta, izboljša prebavno funkcijo, pospeši okrevanje po želodčnih in črevesnih težavah. Pomaga pri vzdrževanju nemotenega delovanja prebavil, preprečevanju nelagodja zaradi stresa ali daljše uporabe različnih zdravil.


Jemanje se priporoča za pospešitev ponovne vzpostavitve delovanja celic jeter, trebušne slinavke in želodca, vzpostavitev ravnovesja prebavnih encimov, normalizacijo presnove ogljikovih hidratov in maščob.


NAVODILO ZA NAKUP:


Peptidnega kompleksa »Gastro 3 Plus« v Sloveniji ni moč dobiti, naročite pa ga lahko, če kliknete tukaj:


Želim naročiti Gastro 3 Plus 


Preusmerjeni boste na zaupanja vredno evropsko spletno trgovino, ki ponuja originalne ruske peptidne bioregulatorje.


V mesecu maju lahko izkoristite 25% popust - koda popusta je "bestbioregulator24"

Podrobnosti

Peptidni bioregulatorji so plod raziskav vodilnih ruskih znanstvenikov. Razvili so jih v Inštitutu za bioregulacijo in gerontologijo v Sankt Peterburgu, ki sodi med vodilne svetovne inštitute za pomlajevanje in podaljševanje kakovostnega življenja. Izsledki so sijajni: ljudje, ki so uporabljali njihove pripravke, so živeli štirideset odstotkov dlje.

Za večino človeških organov in sistemov so že razvili varne in učinkovite bioregulatorje, ki lahko popravijo in obnovijo poškodovane organe. Peptidi naše telo dobesedno oživijo, spodbudijo, da deluje kot v mladosti. Sprožijo regeneracijo na celični ravni, zato začnejo organi delovati kot v mladem in zdravem organizmu.

Peptidi so ob matičnih celicah najnovejše in najobetavnejše zdravilo prihodnosti. Imenujejo jih kar zdravilo za enaindvajseto stoletje.

Dodatne informacije

Članki

Mnogim zdravilom bo odklenkalo

Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje