BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Eli - steklenka za revitalizacijo pitne vode

Hiter pregled

Z vrtinčenjem vode v steklenki Eli ustvarimo vodi naravno gibanje. Pri tem nastane spiralasti lijak, ki vodo zmehča ter sprosti napetosti in slabe informacije, ki se jih je navzela med dolgim potovanjem po ceveh ali dolgotrajnem hranjenju v embalaži. Med vrtinčenjem je dovzetna za sprejemanje novih informacij iz okolja, tako da lahko s svojimi mislimi vanjo vtisnemo, kar v danem trenutku potrebujemo.


Več kot 70 odstotkov našega telesa je iz vode, zato nam nikakor ne more biti vseeno, kakšno vodo pijemo. Do čiste vode nikakor ne pridemo le z njenim filtriranjem. Vodo, ki dalj časa stoji v zbiralnikih oziroma ceveh, moramo frekvenčno harmonizirati, jo oživiti in hkrati očistiti veh negativnih nihanj, da dobimo naravno, dobro vodo – takšno, kot nam jo ponuja narava v gorskih studencih.


Komplet je sestavljen iz dveh enakih steklenk, ki ju v sredini spaja navojni prstan.


Steklenki sta čisti in pripravljeni za vrtinčenje vode.

Podrobnosti

Pri vrtinčenju vode v steklenki ELI poteka revitalizacija vode z implozijo, procesu, pri katerem voda zaradi trenja molekul spremeni molekularno strukturo. Voda tako postane mehkejša, vodni klastri – napetosti v molekularni strukturi vode – pa se razgradijo.

Steklenki sta pihani iz certificiranega borosilikatnega stekla (Pirex), ki se uporablja npr. v medicini za epruvete in laboratorijsko opremo. V sredinskem spojnem prstanu je vstavljen ročno obdelan granitni obroček, tako da se voda med vrtinčenjem nikjer ne dotika plastičnih navojev, z izjemo nepogrešljivih rdečih tesnilnih obročkov.

ELI steklenke so testirane po svetovno znani metodi, ki jo je razvil japonski znanstvenik in raziskovalec vode dr. Masaru Emoto. Testiranje je bilo narejeno v švicarskem laboratoriju »Atelier fur kunst und mystic«. Številka poskusa: 4405 in 4406, april 2019 (www.wasserkristall.ch).

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje