BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

IONEX za avtomobile

Hiter pregled

• Odstrani viruse in bakterije


• Odstrani nevarne delce


• Izboljša koncentracijo


• Umirja astmo in alergije


Ionizator zraka IONEX s patentirano ogljikovo ščetko z največjo emisijo negativnih ionov nemudoma očisti zrak v kabini vašega vozila do 99,98 %. Znanstvene raziskave dokazujejo, da je zrak v vozilih poleg prahu, bakterij in virusov močno onesnažen tudi z rakotvornimi delci izpušnih plinov, saj in PM delcev. Negativni ioni pripomorejo k boljši koncentraciji in pozornosti med vožnjo ter varujejo vaše zdravje.


 

Podrobnosti

Zrak v avtomobilski kabini

Zrak v kabini vozil kmalu postane nasičen s pozitivnimi ioni, kar je nevarno za zdravje voznika in potnikov. Raven kisika v krvi se zniža, kar povzroči zaspanost, utrujenost, počasnejše reakcije, izgubo koncentracije in razdraženost. Vseh teh nevarnih učinkov ne moremo zmanjšati z uporabo klimatske naprave ali filtracijo zraka, saj ne vplivajo na kakovost zraka s tega vidika. Pravzaprav klimatska naprava še dodatno uničuje negativne ione; zrak je prašen, postan in zasičen z rakotvornimi izpušnimi plini.

Kako deluje?

Negativni ioni, ki jih proizvede patentirana ogljikova ščetka ionizatorja IONEX, prečistijo zrak do 99,98%. Vežejo se na vse (tudi podmikrometrske) lebdeče delce v zraku, kot so bakterije, virusi, prah, izpušni plini, trdni (PM) delci, formaldehid, vonjave, kemikalije, ostanki odmrle kože, cigaretni dim, cvetni prah, aerosoli. Vezani delci padejo na površine in tla in se ne dvignejo več v zrak.

Boljši za volanom

Negativni ioni, ki jih oddaja ionizator zraka, znanstveno dokazano znižujejo raven stresnega hormona. Voznik je bolj umirjen, pozoren, skoncentriran, ima neokrnjen reakcijski čas, kar vse pripomore k varnejši vožnji in manj prometnih nesreč. Idealen je za voznike, ki veliko časa preživijo v avtomobilu, še posebej poklicne voznike, poleg tega pa bodo v zdravem in čistem zraku uživali tudi sopotniki. Ionizacija zraka je dodana vrednost vašemu vozilu. Bodite tudi vi zaveden, varen in zdrav voznik in uporabljajte avtomobilski ionizator IONEX.

Faradayeva kletka

Avto po fizikalnih zakonih zaradi svoje kovinske karoserije deluje kot Faradayeva kletka, posledično v njem ni prisotnih za zdravje pomembnih negativnih ionov. Negativnih ionov v kabino ne dobimo niti prek prezračevalne oziroma klimatske naprave, saj se negativni ioni zaradi trenja na svoji poti po ceveh uničijo. Zato je zrak v kabini osiromašen in kmalu postanemo utrujeni, brezvoljni in nezbrani. Dodajanje negativnih ionov z ionizatorjem je zato nujno, saj s tem ponovno vzpostavimo človeku prijazno ravnovesje ionov ter izboljšamo koncentracijo in varnost v prometu.

Dodatne informacije

Članki

Ionex Moč negativnih ionov

Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje