BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

IONEX za bivalne in poslovne prostore

Hiter pregled

• Odstrani viruse in bakterije


• Odstrani vonjave


• Izboljša koncentracijo


• Umirja astmo in alergije


Ionizator IONEX vam očisti zrak kar do 99,98-odstotno. Iz zraka odstranjuje onesnaževalce, ki bi jih sicer ves čas vdihavali – prah, vonjave, alergene, bakterije, viruse, dim, izpušne pline, saje, kemikalije in druge podmikrometrske delce. S tem znatno izboljša vaše zdravje in dobro počutje. Ionizator IONEX je opremljen z ogljikovo ščetko, ki čisti zrak hitreje, ne ustvarja škodljivega ozona in deluje popolnoma tiho.


 


 

Podrobnosti

Kako deluje?

Ljudje največ svojega časa preživimo v zaprtih bivalnih prostorih, a se zelo redko vprašamo, kakšna je kakovost zraka v njih. Tudi sami opazite, da v nekaterih prostorih že v nekaj urah postanete utrujeni, zaspani in brez koncentracije? Kakovost notranjega zraka je zelo pomembna za naše zdravje in počutje. Ionizatorji IONEX proizvajajo negativne ione s pomočjo posebne patentirane ogljikove ščetke, ki sprošča v zrak ione brez prisotnosti zdravju škodljivega ozona. Ta postopek se imenuje ionizacija zraka.

Kaj so negativni ioni

Negativni ioni so majhni, električno negativno nabiti delci, ki ugodno vplivajo na zdravje in počutje ljudi. Negativne ione največkrat najdemo v naravi (ob slapovih, na morju, v gorah). V bivalnem prostoru, kjer se ljudje zadržujemo večji del časa, pa jih je premalo in prevladujejo pozitivni ioni – električno pozitivno nabiti delci, ki povzročajo utrujenost, glavobole in dihalne težave. Ionizator IONEX izboljša vaše počutje in varuje zdravje, saj s pomočjo negativnih ionov prečisti zrak celo do 99,98 %.

Emisija negativnih ionov

Rezultat je čist zrak, ki je napolnjen z dovoljšnjo količino negativnih ionov za koristne zdravilne učinke: izboljšajo naravno zaščito telesa, saj krepijo imunski sistem in izboljšajo vitalnost. Le vdihavanje velike količine negativnih ionov lahko omogoči astmatikom, alergikom in bolnikom s povišanim krvnim tlakom omilitev simptomov in z redno ionsko terapijo celo popolno odpravo simptomov teh bolezni. Številne povratne informacije zadovoljnih uporabnikov potrjujejo učinkovitost ionske terapije.

Učinki na zdravje

Po določenem času uporabe ionizatorja IONEX lahko pričakujete:

• zmanjšane učinke stresa in tesnobe

• zmanjšanje težav z astmo, bronhitisi in drugimi respiratornimi boleznimi

• izboljšanje notranjega miru in koncentracije

• občutno zmanjšanje pojavnosti migren in glavobolov

• uravnanje krvnega tlaka in srčnega utripa

• zmanjšanje simptomov alergij vseh vrst

Dodatne informacije

Članki

Ionex Moč negativnih ionov

Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje