BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 431 20 25 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Scenar

Hiter pregled

Ruska naprava Scenar izboljšuje delovanje celega telesa, pomaga povrniti, ohranjati in optimizirati splošno zdravstveno stanje ter okrepiti imunski sistem.


Naprava je velika kot televizijski daljinec, z njo pa prek kože deluje na celoten organizem s posebnimi električnimi impulzi, ki so podobni živčnim impulzom v našem telesu.


Terapija s Scenarjem je povsem neinvazivna in neboleča, brez vnosa kemičnih snovi in nezaželenih učinkov.


Elektrode Scenarja se postavljajo na različne predele kože, odvisno od tega, kakšne težave ima oseba. Izbor stimulacijskih con temelji na načelih tradicionalne kitajske medicine, akupunkture in akupresure, in sodobne nevroznanosti.


Terapija se lahko uporablja tudi pri nosečnicah in otrocih, tudi pri dojenčkih.


Napravo so razvili v okviru sovjetskega vesoljskega programa. Cilj je bil ustvariti majhno, prenosno, energetsko varčno, a hkrati zelo učinkovito napravo, ki ohranja zdravje astronavtov in jim omogoča vrhunsko telesno in psihično stanje.


Učinki Scenar terapije: reanimacijski, protibolečinski, protivnetni, protialergijski, normalizirajo žilni tonus, delujejo proti oteklinam, ustavljajo krvavitve, znižujejo previsoko telesno temperaturo, popravljalni, obnovitveni, kozmetični, normalizirajo vse vrste presnovnih procesov, normalizirajo delovanje organov in sistemov, zmanjšujejo izraženost bolezenskih procesov in pospešujejo rehabilitacijo, omogočajo zmanjšanje terapevtskih odmerkov zdravil in s tem morebitne nezaželene učinke terapije z zdravili.


V ceno je že vključen tečaj uporabe aparata. Za tečaj se prijavite pri Tatiani Grigoryevi na telefon 031/834 226 ali 040/580 902 ali grigoryeva.tatiana@gmail.com

Redna Cena: 700,00 €

Dostopnost: Ni na zalogi


Podrobnosti

Sceanr terapija deluje na treh ravneh:

• Biokemična raven: aparat spodbuja izločanje nevropeptidov – naravnih zdravilnih učinkovin.

• Bioenergijska raven: aparat čisti in ureja živčne in energijske poti ter tako obnavlja pretok energije in informacij.

• Informacijska raven: aparat »bere« informacije s površine kože in jih uporabi za generiranje prilagodljivega električnega impulza, ki ga prenese na isti del površine kože.

Scenar terapija je namenjena uporabi v različnih vejah medicine kot sestavni del kompleksnejšega zdravljenja ali kot samostojni niz terapij. Uporablja se lahko pri vseh starostnih skupinah. Namenjena je za uporabo strokovnjakov z medicinskega področja in zahteva vsaj osnovno medicinsko znanje in razumevanje fizioloških procesov kot tudi patologijo bolezenskih stanj.

Scenar lahko uporabljamo tudi nestrokovnjaki, da si lahko z njim pomagamo pri blažjih zdravstvenih težavah. Uporabljamo lahko namreč osnovne nastavitve, ki so namenjene blaženju značilnih bolezenskih težav, denimo glavobola in prehlada.

Je tudi prva elektroterapevtska naprava, ki deluje po načelu upoštevanja povratne bioinformacije med telesom in napravo. Naprava zaznava stalno spreminjajočo se električno impedanco kože ter modulira obliko in moč impulzov. Tako je vsak impulz drugačen od prejšnjega, da se organizem ne navadi in ne oslabi njegov orientacijski odziv.

Dodatne informacije

Članki

Scenar zdravje skozi kozo

Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje

Priporočamo vam še