BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Vitamin C (dr. Clark) – 1000 mg (100 mehkih kapsul)

Hiter pregled

V plastenki je vitamin C, ki sledi strogim zahtevam dr. Hulde Clark po popolni čistosti proizvodnega procesa in izdelkov.


Vitamin C učinkuje na naši imunski sistem in nam pomaga:


• zoper prehlade


• za naravno odpornost


• zoper gripo


• za energijo


• zoper utrujenost in izčrpanost


• zoper pomanjkanje vitaminov


• za zaščito pred prostimi radikali


Navodila za uporabo: Odrasli in otroci, starejši od 12 let: 1 tableta dnevno ali po priporočilu. Mehko kapsulo pogoltnite in zaužijte s kozarcem vode.


Vsebina: Vitamin C, 1000 mg, 100 mehkih kapsul

Podrobnosti

C vitamin potrebujemo za delovanje številnih telesnih funkcij. Podpira naravni obrambni sistem telesa in nas ščiti pred škodljivimi patogeni. Ob rednem dodajanju nam okrepi prvo obrambno linijo telesa in tako omogoči zmanjšanje neželenih okužb in bolezni.

Je eden najpomembnejših antioksidantov, zato poskrbi za zaščito celic pred oksidativnim stresom, prostimi radikali, ki vplivajo na naš DNK. Sčasoma lahko take poškodbe oslabijo imunski sistem, pospešijo proces staranja, postanemo pa tudi dovzetnejši za bolezni. Zadostne količine C vitamina pripomorejo tudi k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti.

Pomembno vlogo ima tudi pri delovanju živčnega sistema, normalnem psihološkem delovanju ter sproščanju energije pri presnovi. Sodeluje pri nastajanju kolagena. Z njegovim dodajanjem poskrbimo za normalno delovanje žil, kosti, zob, dlesni, kože, hrustanca, kit ...

Vitamin C, znan tudi kot askorbinska kislina, je vodotopen vitamin, ki se zlahka izloči in ga naše telo ne shranjuje. Človeško telo C vitamina ne tvori samo, zato je zelo pomembno, da ga vnesemo dovolj s hrano ali z dodajanjem dopolnil, saj se le tako lahko izognemo njegovemu pomanjkanju.

C vitamin povečuje absorpcijo železa.

Dodatne informacije

Članki

Vitamin C je hrana, ne vitamin

Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje