BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 431 20 25 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Zapestna ura z laserjem za dobro počutje

Hiter pregled

Ura z laserjem je inovativna naprava, narejena na podlagi najnovejših izsledkov raziskav o pozitivnih učinkih laserja nizke moči na človeka.


»Laserska ura« ne kaže časa, namenjena pa je uravnavanju visokega krvnega tlaka, sladkorja in holesterola v krvi, pa lajšanju bolezni srca in ožilja, blaženju nahoda in tinitusa ter zmanjševanju bolečin v mišicah in sklepih. Vključuje akupunkturo, lokalno obvladovanje bolečin in zunanje obsevanje krvi. Postane lahko vaš idealen spremljevalec – doma, v službi ali na poti.


Z uro dobite tri nastavke. Prvega vstavimo v ušesa kot slušalke in z njim blažimo denimo tinitus, to je zvenenje, piskanje, šumenje v glavi ali v ušesih. Drugega damo v nos in si z njim olajšamo nahod, alergije in podobno. Tretji pa omogoča obsevanje izbranega telesnega področja, da z njim zmanjšamo bolečine.


Laser na uri oddaja štiri različne barve. Vsaka ima svojo valovno dolžino, ki ugodno vpliva na telo.


Za uspešno obravnavo zadostuje uporaba laserske naprave enkrat do dvakrat na dan. Denimo zjutraj in zvečer, lahko tudi pred spanjem, vsakič po trideset minut.

Podrobnosti

Laser na uri oddaja štiri različne barve. Vsaka ima svojo valovno dolžino, ki svojstveno vpliva na telo.

RDEČA SVETLOBA

Rdeča svetloba blaži stres, utrujenost, tesnobo, napetost, uravnava srčni utrip in krvni tlak, dviguje motivacijo, blaži nespečnost. To so tegobe, ki jih najpogosteje povezujemo z visokim tlakom, pomanjkanjem melatonina (hormona, ki vpliva na spanje) in serotonina (hormona sreče). Rdeča svetloba izboljšuje mikrocirkulacijo ali obtok krvi v drobnih žilicah po telesu ter celično dejavnost. S spodbujanjem različnih skupin levkocitov ali belih krvničk krepi imunski sistem.

MODRA SVETLOBA

Modra svetloba deluje protivnetno. Povečuje nastajanje dušikovega oksida. Dr. Louis Ignarro, Nobelov nagrajenec za medicino za odkritje pomembnosti dušikovega oksida za srčno-žilni sistem, je dejal, da lahko z dušikovim oksidom popravimo poškodbe na srčno-žilnem sistemu. Povečanje ravni dušikovega oksida vpliva tudi na boljšo vzdržljivost. Izboljšuje kognitivne zmogljivosti. Zavira prehitro staranje. Izboljšuje mikrocirkulacijo. Uravnava krvni tlak in raven holesterola. Je preventiva pred zapleti sladkorne bolezni; uravnava inzulin, kar ima dober učinek pri sladkorni bolezni.

Modra svetloba spodbuja tudi telomere, kar celicam daje energijo in zavira staranje. Zaradi povečanja dejavnosti fibroblastov – vezivnih celic, ki tvorijo kolagenska in elastična vlakna – izboljšuje celjenje ran. Zaradi spodbujanja dihalne verige mitohondrijev, ki so »celične energijske tovarne«, pa omogoča boljši dovod kisika do tkiv organizma.

RUMENA SVETLOBA

Rumena svetloba spodbuja presnovo vitamina D in serotonina. Vitamin D, ki ga imenujemo tudi vitamin sonca, je nujen za kosti, povezovalna tkiva in imunski sistem. Pomaga v boju z okužbami, uravnava presnovo in hormonski sistem.

Serotonin je hormon sreče in je v telesu tesno povezan s številnimi dogajanji. Ob povezavi z določenimi receptorji (mesti na površini celic, na katera se vežejo razne snovi) vpliva na krčenje krvnih žil srčno-žilnega sistema. Uravnava tudi peristaltiko ali ritmično krčenje in raztezanje črevesja. Brez serotonina smo čustveno zelo neubrani. Rumena svetloba poveča raven serotonina v krvi ter zato izboljša počutje in vitalnost. Ravno tako spodbuja dihalno verigo mitohondrijev ter deluje razstrupljevalno in proti potrtosti.

ZELENA SVETLOBA

Zelena svetloba se veže na hemoglobin, snov, ki daje rdečim krvničkam barvo in prenaša kisik v tkivo. Izboljšuje funkcionalnost in elastičnost celic in jim zagotovi boljšo oskrbo s kisikom. Izboljša še vezavo kisika, zmanjša raven mlečne kisline, izboljša pretok krvi. Podobno kot rumena svetloba tudi zelena spodbuja dihalne verige mitohondrijev.

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje