BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 431 20 25 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Vino Belino

Hiter pregled

Vino Belino je po opisih slovenskih starovercev odkril raziskovalec biopolja Franc Šturm iz Tolmina. Grozdje, iz katerega je ustvarjeno krepčilno vino, mora rasti pod posebnimi pogoji – v vodnem tročanu. Tročani so duhovni naravni sistemi, ki so jih poznali in uporabljali slovenski staroverci. Ko vino v znamenju vode prispe v želodec, se nemudoma vzpostavijo vse povezave v meridijanih. Povezovanje traja le nekaj minut. Ko se meridijani odprejo, se izboljša počutje, zmanjša se utrujenost in to nedvomno pripomore k zdravemu fizičnemu telesu.


Učinek vina Belino traja ves dan. Če ravnotežje v telesu ni zelo porušeno, lahko učinek traja tudi do dveh dni. Dovolj je, da človek spije le pol decilitra, morda šilce ali »štamprle«.


Vino Belino je naprodaj v posebno oblikovanih pollitrskih steklenicah. Ta steklenica za vino ima, tudi ko je prazna, potencial v znamenju vode. V steklenici se ustvarja voda v znamenju vode; voda iz steklenice ima vodni potencial. To je zelo dobro. Take vode ni veliko v naravi. Običajno ima uravnotežena voda potencial v znamenju zemlje, kar je tudi dobro, vendar je vodni potencial neprimerno boljši, saj takoj odpre meridijane. Skratka, ko popijete blagodejno vino, lahko pijete še blagodejno vodo.


Prazne steklenice niso naprodaj.

Redna Cena: 46,00 €

Dostopnost: Na zalogi


Podrobnosti

Pred tisočletjem ali morda še dlje v preteklost so naši predniki pridelovali vino z zdravilnimi lastnostmi, ki ga lahko zdaj na srečo spet uživamo, pod znamko Belino. Predniki so poznali tehnologijo izdelave pijače, ki je imela posebno moč in je učinkovala kot »čudežni napoj«, saj je takoj po zaužitju okrepila človekove duhovne in fizične moči. Izginila je utrujenost in takoj se je izboljšalo človekovo splošno počutje. Zdravilno pijačo so pridelovali iz grozdja. Grozdne jagode najlažje spodbudijo in hranijo aktivacijsko moč. Napoj so predniki po potrebi uživali skozi vse leto oziroma do naslednje trgatve. To pa je dolgo obdobje, nepredelana pijača bi se med tem časom že skisala in postala neužitna, zato so jo konzervirali tako, da so iz nje izdelali vino.

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje