BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Radiestezijske rozete »Rohini – višja stanja zavesti«

Hiter pregled

Radiestezijske kartice in diagrami za nihalo


Pri zastavljanju vprašanj v radiesteziji imamo največkrat težavo, ker je za natančen odgovor potrebno tudi natančno zastaviti vprašanje. Za lažje zastavljanje vprašanj in lažje delo z nihalom so nastale kartice in diagrami z natančno zastavljenimi vprašanji, ki so vam lahko v pomoč pri iskanju pravilnega odgovora za sebe, družino, prijatelje ali koga drugega. V kompletu je 30 kartic s 60-imi vprašanji.


V kompletu lahko najdete vprašanja s področja osebne, duhovne rasti, iskanje izgubljenih predmetov, časovni trak, nekaj splošnih testov in veliko več … Poleg vnaprej zastavljenih vprašanj je na voljo dodatnih 5 praznih kartic, katere lahko sami programirate za 10 dodatnih vprašanj, ki so vam v danem trenutku najbolj pomembna.


V kompletu so priložena navodila za uporabo z opisi dela z nihalom.

Podrobnosti

V današnji dobi tehnike so nam energijske zaznave postale nepomembne in jih občutimo bistveno manj. Zaradi tega so nam občutki narave in samega sebe zamrli. Še vedno nam podzavest narekuje kakšen korak v pravo smer, ki ga v kasnejše zadovoljstvo tudi naredimo. Včasih ne vemo niti ne razmišljamo, zakaj smo to naredili. Na zavestni ravni prejemamo okrog tisoč informacij na sekundo. Na podzavestni ravni prejemamo nekaj tisočkrat več informacij na sekundo. Vseh teh informacij iz podzavesti ne moremo procesirati na zavestni ravni. Lahko pa iz podzavestne ravni pridobimo želeno informacijo s pomočjo radiestezije. S pravilno zastavljenim vprašanjem, ki mora biti zelo natančno in konkretno, lahko dobimo iz naše podzavesti pravo informacijo. Z gibom roke podzavestno, ustrezno reagiramo in nihalo, ki ga držimo v roki, zaniha v določeni smeri. Mi smo inštrument in nihalo je kazalec na inštrumentu.

Dodatne informacije

Članki

Nihalo pove …

Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje