BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 431 20 25 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Izničenje faktorja karme

Hiter pregled

Telesno že živimo, v vseh drugih pomenih besede – psihološkem, duhovnem in človeškem – pa smo le trupla. Tako nas vidi Adrian Kezele, Hrvat, ki že od svojega trinajstega leta dojema svet drugače kot največja večina ljudi.


In kaj naj storimo, da ne bomo le trupla?

Redna Cena: 27,00 €

Dostopnost: Na zalogi


Podrobnosti

Avtor: Adrian P. Kezele
Prevedli: Emanuela Malačič Kladnik in Jasmina Rome
Založila: Založba Chiara
Format: 16 × 23 cm
Obseg: 376 strani
Vezava: broširano

Nasvet: preberite knjigo Izničenja faktorja karme – svobodno življenje izven vzročnih zank vsaj dvakrat, v drugo zato, da se prepričate, da niste narobe razumeli nenavadnih podrobnosti o vas kot faktorju karme in o razsvetljenju, ki ne prinaša nobenih uporabnih vrednosti. Nasvet je avtorjev. In avtor občasno organizira tudi seminarje o svobodi, ki so ljudem v pomoč pri iskanju svobode, ki je po njegovih besedah osnovna sestavina našega obstoja, česar se moramo spomniti in poustvariti, izkazovati in utrjevati na našem pohodu skozi življenje, kamorkoli nas pelje.

Knjiga govori o karmi kot glavnem vzroku življenja v ujetništvu. Ujeti smo v vzročne zanke in tako izvajamo umske, čustvene in duhovne programe. In ko naše vzročne zanke popustijo, s pomočjo knjige, se stopnja naše svobode poveča. Ko izginejo, je življenje povsem svobodno.

 

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Založba Chiara
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje