BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.
-68%

Lahko nekaj vprašam

Hiter pregled

Britanski zdravnik je zbral najbolj pogosta in nenavadna vprašanja, ki mu jih kot zdravniku postavljajo bolniki, pa tudi znanci zunaj ordinacije, ko si upajo postaviti tudi radovedna in nerodna vprašanja. Tako je nastala knjiga, ki vas bo poučila in nasmejala.

Podrobnosti

Avtor: dr. Christian Jessen
Prevedel: Jernej Zoran
Založba: Ara založba
Obseg: 304 strani
Format: 12,5 × 19,5 cm
Vezava: broširano

 

Britanski zdravnik dr. Christian Jessen je zbral vprašanja, ki mu jih kot zdravniku in voditelju televizijske oddaje leta in leta postavljajo bolniki, gledalci, pa tudi prijatelji. Zbral je najpogostejša, pa tudi najbolj nenavadna vprašanja. Pogovoril se je s kolegi in zapisal mnogo stvari, o katerih ljudje sprašujejo zdravnike tako v ordinaciji kot zunaj nje. Pregledal je stara pisma in elektronska sporočila ter se spomnil vprašanj, ki so ga doletela tudi na cesti ali na zabavi. Spomnil se je tudi vprašanj na raznih zabavah in pijančevanjih.

 

In tako je nastala knjiga Lahko nekaj vprašam?, ki jo držite v rokah. Na trenutke je šaljiva. A vselej poučna. Njena vsebina vas utegne občasno tudi presenetiti. Ponuja odgovore na vsa naša vprašanja, ne glede na to, ali smo zaskrbljeni zaradi kake zdravstvene težave ali pa smo zgolj radovedni. Denimo – Zakaj seč tako smrdi, kadar jemo beluše? Kakšna je normalna velikost penisa? Ali pokanje členkov povzroča artritis? Zakaj sebe ne moremo požgečkati?

 

Avtor kot zdravnik odgovarja tudi na vprašanja, ki jih ne moremo kar tako postaviti zdravniku, denimo Kakšna je vloga slepiča?. Morda imamo vprašanje, ki se nam zdi preveč trapasto, da bi želeli tratiti čas kogar koli (Ali žvečilni gumi res ostane v prebavilih sedem let, če ga pogoltnem?). Morda je naše vprašanje malce morbidno in bi se ob njem utegnil kdo namrščiti (Se ob smrti podelamo?) ali pa nam je preprosto preveč nerodno, da bi ga komur koli zastavili (Zakaj moji vaginalni izločki tako smrdijo?).

 

In zato je tu knjiga, ki vas bo nasmejala in poučila.

 

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ara Založba
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje