BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Pot do živahne moškosti

Hiter pregled

Ta knjiga je odgovor na vedno bolj opazno usihanje moškosti in vse večje poženščenje moških.


Med vidnimi znaki, ki pričajo o usihanju moškosti, so manjši in tanjši penisi, krajši prstanci na rokah moških in ohlapne zadnjice, manj opazni pa so tudi premiki v možganih, vse bolj ženski način razmišljanja. Moškost načenjajo hormonski motilci in kemični dejavniki v okolju.


V knjigi so napotki, kako se lahko upremo kemičnim in drugim vzrokom rušenja moškega hormonskega ravnovesja in kako naj se zoperstavimo poženščevanju.

Podrobnosti

Avtor: Zoran Železnikar
Založba: ARA založba
Obseg: 120 strani
Format: 12,5 × 19,5 cm
Vezava: mehka

Raziskave so pokazale, da zasičenost našega okolja s kemijo ni edini vzrok za nastale težave. Med ključnimi razlogi za upadanje vitalnosti ni le pomanjkanje hormona testosterona, ki ga lahko nadomestimo sorazmerno enostavno in brez tveganja, temveč tudi nezdrav način življenja; razsipanje energije krči naše zaloge vitalne moči. V tem okviru ne moremo prezreti spolnosti, kajti temelj vitalne energije je spolna energija. Pomembno je, da se naučimo s to energijo modro ravnati. Živeti zdravo življenje, v harmoniji z naravo in s samim seboj ni nič drugega kot sposobnost modrega ravnanja z energijo. A te veliko izgubimo prav pri spolnih odnosih.

Način obravnave andropavze in usihanja vitalnosti ni le priročnik za odpravo pomanjkanja testosterona; s pogledom z različnih strani, ki vključujejo hormone, energijo, spolnost ter razširjen pogled na zdravo življenje in še kaj, sodi v roke vsakega moškega, ki da kaj nase in na svojo moškost. Ženskam je ni prepovedano brati; morda bodo bolje razumele svoje moške.

Dodatne informacije

Članki

Poženščenje moških
Moškost na preizkušnji

Proizvajalec Ara Založba
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje