BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Telo kliče po vodi

Hiter pregled

Zdravnik internist F. Batmanghelidj dokazuje, da si lahko zdravje močno izboljšamo s pitjem navadne vodovodne vode. Medicinsko utemeljeno.

Podrobnosti

Avtor: Batmanghelidj, F.
Prevedla: Werbos, Darjan
Izdala: ARA založba
Obseg: 251 strani
Format: 12,5 × 19,5 cm
Vezava: broširano

Smo na začetku nove epohe v medicinski znanosti."Večino bolezni v človeškem telesu povzroča kronično pomanjkanje vode." Zasnova človeškega telesa je popolnejša, kot si lahko predstavljamo. Če je doslej nismo znali ohranjati, je to naša krivda. Nismo se ustavili, da bi pomislili: "Telo je v glavnem sestavljeno iz vode. Kje jo bomo dobili dovolj, če je ne pijemo redno?" Zdaj vemo, kdaj telo kliče po njej. Pri tem se moramo zadržati. Propagiranje vode ni kakšen osebni trik. Za njim ni nobenih skritih načrtov. Če boste te informacije posredovali svojim bližnjim, boste postali njihovi dobrotniki.
Trenutno je pričujoča knjiga edini vir lahko berljivih in lahko razumljivih informacij o kronični dehidraciji. Prebrati jo boste morali nekajkrat, da boste razumeli nujno vlogo vode v človeškem telesu. Če boste ravnali tako, boste postali zdravilec. Knjiga vam bo tudi razkrila, da "tekočina" in "voda" nista eno in isto. Spoznali boste katastrofalne posledice dietnih brezalkoholnih ("soda") pijač.

Dodatne informacije

Članki

Voda upočasnjuje staranje
Odkrivanje tople vode

Proizvajalec Ara Založba
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje

Priporočamo vam še