BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.
-86%

Kako navežemo stik z umrlimi

Hiter pregledČe želite navezati stik s preminulimi najdražjimi, raziskati hišo, v kateri straši, ali samo zadovoljiti lastno radovednost po zunajzemeljskem, je knjiga Kako navežemo stik z umrlimi pravi priročnik. Konstantinos, avtor knjige, je več kot dvanajst let eksperimentiral z vstopanjem v duhovni svet in je imel uspeh z vsako tehniko, ki je opisana v tej knjigi.Podrobnosti

Avtor: Konstantinos
Prevedel: Aleksander Špan
Izdala: Ara založba / zbirka Kako
Obseg: 256 strani
Format: 12,5 × 19,5 cm
Vezava: mehka

Knjiga vsebuje vrsto preprostih navodil, kako uporabimo običajne elektronske naprave, kot so diktafon, videokamera in računalnik, da vzpostavimo stik, posnamemo duhovne fenomene in vzpostavimo dvosmerno komunikacijo v živo z duhovnim svetom!
Knjiga nas nauči, kako posnamemo elektronske glasovne fenomene z diktafonom, uporabimo radijski šum in omogočimo duhovom glas, posnamemo duhove z videokamero, spodbudimo duhove, da uporabijo računalnik ali telefon, uporabimo starodavno umetnost zrenja, da bi videli duhove, vzpostavimo telepatski kontakt z umrlimi in kako vodimo seanso.
Konstantinos, avtor knjige Kako navežemo stik z umrlimi, je več kot dvanajst let eksperimentiral z vstopanjem v duhovni svet in je imel uspeh z vsako tehniko, ki je opisana v tej knjigi.
Avtor zagotavlja, da navezovanje stikov z umrlimi na noben način ne ogroža ne duše ne psihe. Duševna bolezen ne more nikoli nastati zaradi navezovanja stikov z onstranstvom na načine, ki so opisani v tej knjigi.

Dodatne informacije

Članki

Pogovor z umrlimi
Posmrtno življenje

Kako navežemo stik z umrlimi : Komunikacija z umrlimi

Sporočila iz onostranstva

Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje

Priporočamo vam še