BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Kako razberemo osebnost iz pisave

Hiter pregledKnjiga Kako razberemo osebnost iz pisave vam omogoča, da pridobite vedenje za hitro analizo pisave v manj kot dveh urah, v svoji pisavi prepoznate lastne osebnostne značilnosti, prebudite osebnostne lastnosti, ki ste jih do sedaj zanemarjali ter prepoznate področja, kjer lahko uveljavite svoje speče talente.Podrobnosti

Avtorica: Ruth Gardner
Prevedla: Lana Mihele
Izdala: Ara založba / zbirka Kako
Format: 12,5 × 18,5 cm
Obseg: 55 strani
Vezava: mehka

Če ste se danes kje podpisali, ste že razkrili kar precej svojega osebnega življenja. Vsaka pisava je skupek edinstvenih kazalcev, ki jih je mogoče dešifrirati. Ta knjiga razlaga, kako te simbole prevedemo v podatke o osebnosti pisca.
Grafologija je priučena spretnost, ki se je lahko nauči vsak, ki ima dovolj motivacije in vztrajnosti. V poplavi uradnih dokumentov, memorandumov in kreditnih kartic so priložnosti za uporabo tega vedenja neomejene.
Knjiga Kako razberemo osebnost iz pisave vam omogoča, da pridobite vedenje za hitro analizo pisave v manj kot dveh urah, v svoji pisavi prepoznate lastne osebnostne značilnosti, prebudite osebnostne lastnosti, ki ste jih do sedaj zanemarjali, prepoznate področja, kjer lahko uveljavite svoje speče talente, dobite razumevanje o ravnanju drugih ljudi, oblikujete svoj podpis, ki bo razkrival vašo samopodobo, vadite svoje veščine v službi in na družabnih srečanjih.
Evropske univerze imajo v svojih učnih načrtih psihologije vključeno tudi psihologijo pisave, vse več pa je tudi nacionalnih grafoloških organizacij in dopisnih šol. Tudi v Sloveniji so grafološke šole, kjer se lahko temeljito naučite te veščine in za pridobljeno znanje dobite ustrezno potrdilo.
Skupaj z ostalimi psihološkimi tehnikami je analiza pisave nepogrešljiv način razbiranja in razumevanja. Tudi v naši dobi tehnologije uporaba te preproste znanosti cveti.

Dodatne informacije

Članki

Pisava Franceta Prešerna

Pisava Ivana Cankarja

Pisava Otona Zupančiča

Umopis

Proizvajalec Ara Založba
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje

Priporočamo vam še