BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Prisluhni svojemu telesu

Hiter pregledTa priročnik vam lahko pove, ali z vsakdanjo prehrano svoje telo oskrbujete z vsem, kar potrebuje. Dodan vprašalnik pa vam pomaga razviti učinkovit in po vaši meri krojen jedilnik.Podrobnosti

Avtor: Rowland, David W.
Prevedla: Pirnar, Marta
Izdala: ARA založba
Obseg: 103 strani
Format: 12,5 × 19,5 cm
Vezava: broširano

Ali s prehrano dajete telesu vse, kar potrebuje?
Vam prehranski dodatki, ki jih jemljete, koristijo?
Ali v vaši prehrani primanjkuje kakšnega hranila?
Ali s čem pretiravate?
Vaše telo ima odgovore.
Te odgovore lahko izveste v tem priročniku.
Vaši lasje, nohti, koža, ­ jezik, zobje, dlesni, ­ bolečine, neugodja, nadloge, ­ raven energije, odzivnost, spomin, ­ apetit, prebava, telesna teža, ­ nespečnost, nihanje razpoloženja, sla po določeni hrani: vsi ti dejavniki vam dajejo vpogled v vaše edinstvene potrebe po različnih hranilih.
Ni človeka, ki bi bil točno tak kot vi. Če se držite jedilnika, ki je narejen po meri drugih ljudi, obstaja verjetnost, da vam ne bo ustrezal. Svojemu telesu morate dati točno to, kar potrebuje.
Priročniku je dodan vprašalnik s 600 trditvami ­ - telesnimi simptomi, ki kažejo na neravnovesje posameznih hranil. Mnoge od njih morda jemljemo za samoumevne in se sploh ne zavedamo, da njihov vzrok tiči v prehrani.
Vprašalnik lahko izpolnite in ovrednotite čisto sami. Na koncu boste dobili jasno sliko vaših edinstvenih potreb po hranilih. S pomočjo dodanih predlogov si lahko izdelate učinkovit, po vaši meri krojen jedilnik.
Priročnik Prisluhni svojemu telesu ­ lahko ti pove, kaj potrebuješ - je izjemno koristen tako za laike kot tudi za zdravnike in zdravilce. Z njim lahko pomagate sebi, vašim dragim in vašim klientom.
Dr. David Rowland je avtor petnajstih knjig o zdravju. V osemnajstih letih, odkar deluje kot zasebni svetovalec za prehrano, je mnogim klientom pomagal, da so sami našli pot do zdravja. Vse, kar se je naučil v raziskovalnem delu, delovni praksi in poučevanju, rade volje deli z drugimi v zgoščenem in lahko berljivem slogu. David je sozaložnik in urednik kanadske revije za zdravje Health Naturally. Je tudi bivši predsednik kanadske organizacije prehranskih svetovalcev ­ Nutritional Consultants Organization of Canada.

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ara Založba
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje

Priporočamo vam še