BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 431 20 25 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.
-55%

Za ženske 50+, zdrave brez umetnih hormonov

Hiter pregled

Knjiga vas seznanja s spremembami v obdobju pred menopavzo in po njej ter svetuje, kako jim slediti in prilagoditi način življenja, da bo tudi v zrelem obdobju mirno in zadovoljno.

Vaša cena: 5,40 €

Redna Cena: 12,10 €

Dostopnost: Ni na zalogi


Podrobnosti

Avtor: Rosenthal, M. Sara
Prevedla: Bolton, Andreja
Izdala: ARA založba
Obseg: 224 strani
Format: 12,5 × 19,5 cm
Vezava: broširano

Pot k zdravju je tlakovana z nenehnim učenjem in iskanjem novih možnosti. Ta vodnik za ženske vas seznanja s spremembami v obdobju med menopavzo in po njej; svetuje, kako naj prilagodimo način življenja, da bomo tudi v zrelem obdobju mirne in zadovoljne brez jemanja nadomestnih hormonov, o katerem je vse več spoznanj o njegovih zaskrbljujočih učinkih. Zdaj vemo, da je mogoče neprijetnosti po menopavzi omiliti in odpraviti brez vsakodnevnega jemnaja hormonskih nadomestkov in se tako izogniti povečanemu tveganju raka na dojki, koronarne bolezni, možganske kapi in pljučne embolije.
Milijone žensk je že vzelo zdravje v svoje roke ob spoznanju, da narava ponuja telesu prijazne hormone - fitoestrogene. S pravilno prehrano, gibanjem, zeliščno alternativo in naravnimi oblikami estrogena ter progesterona so za svoje zdravje poskrbele same in uspešno obvladujejo izzive, ki jih prinaša naravni tok menopavze.
Knjižica vas skozi razumljivo napisana poglavja Ko preneha menstruacija, Srce je samo eno, Zdravje dojk, Zdravje debelega črevesa, Zdravje kosti in Naravno hormonsko nadomestno zdravljenje popelje po poteh lastne skrbi za zdravje, v prilogah pa seznanja z zdravilnimi rastlinami za lajšanje težav v perimenopavzi, z zdravilnimi rastlinami za lajšanje težav po menopavzi, z vitamini in minerali za 50 + in z zdravilnimi rastlinami in vajami za predel pod pasom.

Dodatne informacije

Članki

Hormoni: dvorezen meč

Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje