BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.
e-Knjiga

50 nasvetov za zdravje šolarjev (e-knjiga)

Hiter pregled

Naj bo vaš otrok letos manj pod stresom, bolj odporen, naj ima boljšo prehrano in dobro kondicijo. 50 praktičnih nasvetov vam bo pri tem pomagalo.E-knjige in druge elektronske artikle lahko kupite z Moneto, s karticami prek PayPal-a (Visa, MasterCard, AmEx) ali "po predračunu". Pri plačilu z Moneto ali s karticami prek PayPal-a boste takoj dobili povezavo za prenos datoteke oziroma kodo za dostop do vsebin. Ob plačilu "po predračunu" pa vam bomo kupljeno e-knjigo ali kodo poslali po e-pošti takoj po prejemu plačila.

Podrobnosti

Novo šolsko leto pomeni čiste, nove zvezke in nove svinčnike v puščici. Hkrati je to tudi priložnost, da bo otroku bolje kot lani: telesno, čustveno in v šolskem uspehu.

To so seveda veliki cilji. Vsi vemo, da danes ni lahko biti šolar. To je obdobje velikih šolskih izzivov in izzivov družabnega okolja, hkrati pa otrok doživlja obdobje rasti in telesnih sprememb.

Zaradi zahtev v šoli, nabiranja točk, pa tudi obšolskih dejavnosti, od športa do različnih tečajev, je urnik naših najmlajših močno napolnjen. Podobno velja tudi za urnik staršev.

In tukaj bo prišel prav naš vodnik.

Na podlagi mnenj strokovnjakov, ki se posvečajo šolskim otrokom, smo pripravili nasvete, s katerimi boste otroku pomagali doseči naslednje cilje: manj stresa, boljšo odpornost, boljšo prehrano in boljšo telesno zdržljivost.

V dodatku h knjižici pa je naštetih še nekaj naravnih zdravil in zdravih pijač za otroke.

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje