BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.
e-Knjiga

Chemtraili so nad nami – 2. del (e-knjiga)

Hiter pregled

Knjiga-roman avtorja Franca Furlanda, obramboslovca in nekdanjega novinarja, je napeta kriminalka, ki se prebere v enem zamahu. Pomenljiv je že podnaslov knjige: »Zgodba o razkrivanju resnice o globalnem zločinu s kemijo v atmosferi«.E-knjige in druge elektronske artikle lahko kupite z Moneto, s karticami prek PayPal-a (Visa, MasterCard, AmEx) ali "po predračunu". Pri plačilu z Moneto ali s karticami prek PayPal-a boste takoj dobili povezavo za prenos datoteke oziroma kodo za dostop do vsebin. Ob plačilu "po predračunu" pa vam bomo kupljeno e-knjigo ali kodo poslali po e-pošti takoj po prejemu plačila.

Podrobnosti

Avtor: Franc Furland
Založba: samozaložba
Obseg: 83 strani

Drugo knjigo, izšla je septembra 2012, je avtor posvetil vsem tistim, ki se v Srbiji, po njegovem mnenju uspešno, borijo proti onim, ki stojijo za še uspešnejšim uničevanjem Zemljanov s chemtraili. V knjigi razloži, da se je s tem »belim štrenastim hudičem« prvič srečal že spomladi leta 1999, v dneh pred poroko sošolca z Vojaške akademije Kopenske vojske JLA v Beogradu.

Citat iz knjige: »No, takrat pa se seveda nisem zavedal, kaj sem zagledal, ko sva, po Goranovih informacijah, vstopila v srbski zračni prostor. Letela sva namreč zelo nizko – na par sto metrih, zaradi skrivanja pred Natovimi letali, in ko sem skozi bočno okno ob dviganju glave skupaj s steklenico "odkril" tudi nenavadno prepleteno-zamegljeno, še malo prej povsem jasno nebo na romunski strani. "Z nečim nas škropijo – takšno je povsod nad Srbijo. Že nekaj dni nismo videli sonca," mi je pojasnil Goran, ko je opazil moje presenečenje. "Kakšen hudič pa je to? Ali s to svinjarijo motijo vaše radarje?" Postavljal sem logična vprašanja …«

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje