BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 431 20 25 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.
e-Knjiga

Čudež oljčnega olja (e-knjiga)

Hiter pregled

Priročnik z razlagami, kako oljčno olje varuje pred artritisom, srčnožilnimi boleznimi in rakom na dojki. Ameriška uspešnica na podlagi rezultatov številnih raziskav vodi v svet zdrave in okusne prehrane, ki varuje zdravje.E-knjige in druge elektronske artikle lahko kupite z Moneto, s karticami prek PayPal-a (Visa, MasterCard, AmEx) ali "po predračunu". Pri plačilu z Moneto ali s karticami prek PayPal-a boste takoj dobili povezavo za prenos datoteke oziroma kodo za dostop do vsebin. Ob plačilu "po predračunu" pa vam bomo kupljeno e-knjigo ali kodo poslali po e-pošti takoj po prejemu plačila.

Redna Cena: 5,90 €

Dostopnost: Na zalogi


Podrobnosti

Čudež oljčnega olja
Jean Barilla

Kako biser Sredozemlja varuje pred artritisom, koronarno boleznijo in rakom na dojki.
Če iščete prehranski vir maščob, ki vas bo varoval pred koronarno boleznijo srca in rakom na dojki, ki bo pomagal k pravilnemu delovanju prebavil in bo koristil pri artritisu in sladkorni bolezni, je prava izbira oljčno olje. Zagotovilo bo vse to in še več.
Oljčno olje, ki je dobra maščoba, bo izboljšalo tudi okus vaše hrane in vas bo bolj nasitilo, zlasti če hujšate. Če ga uporabite za kuhanje, kot začimbo ali pri peki, bo to zdravo olje nudilo užitek vašemu okusu.
Vse več je dokazov, da je hrana, v kateri je zelo malo maščob, enako nezdrava kot preveč mastna. Omejitev maščob namreč močno zmanjša tudi uživanje esencialnih maščobnih kislin in drugih koristnih maščob, ki so nujne za normalno telesno presnovo in dobro zdravje. Dobre maščobe in olja so potrebna celo za to, da lahko telo izkoristi zaužite maščobe.
Oljčno olje vsebuje maščobe, ki lahko odpravijo pomanjkanje esencialnih maščobnih kislin, do katerega privedejo slabe prehranske navade ali prehrana, prerevna z maščobami. Maščobe v oljčnem olju telo izkoristi za ohranjanje prožnih arterij, varujejo pa tudi dedno snov pred napadom toksičnih spojin. Prehrana, ki izloči ali omeji "slabe" maščobe, vključi pa oljčno olje, super zvezdo dobrih maščob, bo okusna, nasitna in bo pomenila velik korak k zdravju in užitku.

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ara Založba
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje

Priporočamo vam še