BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 431 20 25 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.
e-Knjiga

Hrana za življenje (e-knjiga)

Hiter pregled

S spremenjenim načinom prehranjevanja lahko vplivate na svoje zdravstveno stanje. Dramatične izkušnje mnogih ljudi, ki so se ob makrobiotični prehrani poslovili tudi od najtežjih bolezni, so narekovale, da je založba ARA uvrstila knjigo Hrana za življenje v svoj založniški program.E-knjige in druge elektronske artikle lahko kupite z Moneto, s karticami prek PayPal-a (Visa, MasterCard, AmEx) ali "po predračunu". Pri plačilu z Moneto ali s karticami prek PayPal-a boste takoj dobili povezavo za prenos datoteke oziroma kodo za dostop do vsebin. Ob plačilu "po predračunu" pa vam bomo kupljeno e-knjigo ali kodo poslali po e-pošti takoj po prejemu plačila.

Podrobnosti

Avtorja Jadranka Boban Pejić in Zlatko Pejić sta svoje poldrugo desetletje dolgo delovanje na področju makrobiotike, ki se je začelo na inštitutu Kushi v Bostonu v ZDA, razvila na Hrvaškem; prav to, da vsak dan skrbita za makrobiotične obroke v zagrebški restavraciji, nas je navedlo, da slovenskim bralcem ponudimo prav njuno, na Hrvaškem že več kot petkrat ponatisnjeno knjigo.

Ni naključje, da se za makrobiotiko in njen način prehranjevanja največkrat odločijo ljudje z zdravstvenimi težavami, ki se s svojimi močmi zoperstavljajo boleznim srca in krvožilnega sistema, pa tudi raku. Številne zmage tudi slovenskih bolnikov so potrditev, da so imeli prav že Heraklit in Hipokrat, pa seveda tudi George Ohsawa, utemeljitelj sodobne makrobiotike.

V knjigi ni le zbirka receptov, marveč predvsem razumljiva razlaga, zakaj in kako naj bi hranili svoje telo, da bi se lahko bolezni uprlo in jo seveda tudi premagalo.

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje