BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.
-24%
e-Knjiga

Kako povečamo samozdravilne sposobnosti (e-knjiga)

Hiter pregled

Sami lahko veliko storimo za svoje zdravje. Napotki za klistiranje, post, telesno vadbo in savnanje. Kako, koliko in kdaj naj bi jedli, da bi spremenili svoj svet zdravja.E-knjige in druge elektronske artikle lahko kupite z Moneto, s karticami prek PayPal-a (Visa, MasterCard, AmEx) ali "po predračunu". Pri plačilu z Moneto ali s karticami prek PayPal-a boste takoj dobili povezavo za prenos datoteke oziroma kodo za dostop do vsebin. Ob plačilu "po predračunu" pa vam bomo kupljeno e-knjigo ali kodo poslali po e-pošti takoj po prejemu plačila.

Podrobnosti

 

Avtor: Chalko, T. J.
Prevod: Knut, Amon, ml.
Izdala: ARA založba
Obseg: 107 strani
Format: 12,5 × 19,5 cm
Vezava: broširano

Sami lahko veliko storimo za svoje zdravje. Napotki za klistiranje, post, telesno vadbo in savnanje. Kako, koliko in kdaj naj bi jedli, da bi spremenili svoj svet zdravja.
Ko se znebimo toksinov v telesu in ovir v duhu, se telo ZDRAVI SAMO, hitro in brez napora. Bolezni se nam razvijejo zato, ker smo zastrupljeni. Vse ostalo, ne glede na to ali so vpletene bakterije, paraziti... je le posledica.
Smrtno nevarni strupi so vse okoli nas, večina jih je rezultat človeškega delovanja, in naučiti se moramo, kako se jim izogibamo vsaj v hrani. Zastrupljeno telo ne more nadzorovati populacije različnih bakterij in parazitov, zato lahko popolnoma uničijo naše zdravje.
Nismo le zastrupljeni: imamo zamašene prebavne sisteme, pa tudi zaprtega duha. Ni prostora za razumljive nove zamisli.
Ključ do popolnega zdravja je v izločitvi vseh strupov iz telesa, očiščenju duše in spremembi naše prehrane, tako da zaužijemo čim manj strupov.
Očiščenje duše (misli) je lahko prav tako pomembno kot fizična detoksikacija, saj prav naša duša na vseh nivojih nadzoruje vsako dejavnost našega telesa.
Dva najpomembnejša elementa naše diete sta: čista voda in čist zrak.
Izbira JE VAŠA.

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ara Založba
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje