BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 431 20 25 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.
-48%
e-Knjiga

Kako se znebimo očal (e-knjiga)

Hiter pregled

Knjiga govori o izboljšanju vida, a se poleg zunanjih vidikov, kot so vaje in prehrana, osredotoča tudi na notranje. Slab vid je namreč posledica našega odnosa do sveta; ko odpravimo temeljne vzroke motnje vida – zastarele vzorce in napetosti v zavesti – obnovimo tudi svoj vid.E-knjige in druge elektronske artikle lahko kupite z Moneto, s karticami prek PayPal-a (Visa, MasterCard, AmEx) ali "po predračunu". Pri plačilu z Moneto ali s karticami prek PayPal-a boste takoj dobili povezavo za prenos datoteke oziroma kodo za dostop do vsebin. Ob plačilu "po predračunu" pa vam bomo kupljeno e-knjigo ali kodo poslali po e-pošti takoj po prejemu plačila.

Vaša cena: 9,80 €

Redna Cena: 18,90 €

Dostopnost: Na zalogi


Podrobnosti

Avtor: Martin Brofman
Prevod: Nataša Martinčič
Založba: ARA založba
Obseg: 200 strani
Format: 19,5 × 12,5 cm
Vezava: broširano

Avtor je prepričan, da vsem motnjam vida botruje določena umska naravnanost. Človekov vid je v resnici prispodoba za njegovo stanje zavesti; vaš način življenja je neposredno povezan s tem, kako vidite svet.

Znano je, da napetost v očesnih mišicah povzroča umska napetost, torej motnje vida izvirajo iz ravni zavesti.

Uspeh popravljanja vida pride, ko v svoji zavesti in načinu življenja naredimo spremembe, ki so potrebne, da zaživimo srečno. In zato velike uspehe izboljševanja vida pogosto spremljajo dramatične spremembe življenjskega sloga.

Knjiga temelji na notranjem procesu, ki se dogaja v zavesti, na globoki osebni preobrazbi, in nudi motivacijo, navdih in orodja za to preobrazbo; ponuja priložnost, da spremenimo način življenja in videnja. Zato v knjigi ni le poglavje z vajami, temveč je dobršen del knjige namenjen uporabi uma kot orodja za izboljšanje vida. Nauči nas, kako ustvarimo novo resničnost, kako razmišljamo pozitivno, nauči nas afirmacij, vizualizacij, metaprogramiranja, pa tudi, kako se pogovarjamo sami s seboj.

Knjiga je pravzaprav vodnik do življenja, ki si ga vedno želimo, življenja, v katerem smo srečni, sproščeni in vidimo jasno. Ko smo srečni in sproščeni, smo pod manjšim stresom in manj napeti. Ko stres in napetost zapustita zavest, zapustita tudi telo skupaj s kakršnimi koli simptomi slabega vida in povrnemo si ravnovesje na vseh ravneh.

Vredno je poskusiti, saj že najmanjši rezultat prinese ne le ostrejši vid, marveč tudi srečo.

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ara Založba
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje